Să-l salvăm pe Andrei Ghiță, colegii strâng bani pentru spitalizare și tratament!

joi, 21 aprilie 2022

La meciul de Liga 5 de Ilfov, dintre CS Dărăști și Vistoria Islaz, unul dintre sportivii oaspeților, Andrei Ghiță, a căzut fulgerător pe gazon, fără ca cineva să-l faulteze. Era cam pe la jumătatea reprizei a doua și cei prezenți au crezut că au de-a face cu un nou caz Vrăbioru, sau Hâldan și s-au cutremurat.

Asistenta medical prezentă a intervenit imediat, cu primele măsuri pe care le-a considerat benefice, iar în câteva minute a apărut un echipaj de intervenție de la UPU Măgurele, unitate aflată în apropierea stadionului. Medicii i-au accord primul ajutor și l-au menținut în viață pe fotbalist, spulberându-ne temerile și declarând că Andrei a făcut o criză acută de spondiloză cervicală. A fost dus la spital, unde a și fost operat de urgență.

Colegii de la club, prietenii, persoane fizice și juridice, practic toți cei care au aflat de acest accident al fotbalistului au demarat o acțiune de strângere de fonduri, pentru că sportivul are nevoie de o lungă perioadă de recuperare și medicamentație pe măsură. Mai mult, se pare că Ghiță nu avea Asigurare medical, iar șederea sa acolo, intervenția chirurgicală, cât și alte medicamente, totul trebuie plătit!

Niciun comentariu

adauga un comentariu