S-au stabilit datele in care vor avea loc meciurile de baraj pentru promovarea in Liga 1

joi, 28 aprilie 2016

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, in sedinta de pe 27 aprilie, datele de disputare a meciurilor de baraj pentru promovarea (mentinerea) in Liga 1 si procedura de organizare a acestora. Astfel, ”dubla” dintre echipele de pe locul doi din esalonul secund va avea loc pe 1 si 4 iunie, iar cele doua partide dintre castigatoarea acelui duel si a sasea clasata din play-out-ul primei divizii se vor desfasura pe 8 si 12 iunie.

”Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal din data de 27 aprilie 2016, intrunit in mod statutar in conformitate cu art. 33 alin. (2) din Statutul Federatiei Romane de Fotbal in prezenta majoritatii membrilor sai, domnii Kyros Vassaras si Ştefan Stana absentand motivat, adopta urmatoarele decizii:

– Aproba cu majoritate de voturi datele de disputare a jocurilor de baraj pentru promovarea in Liga 1, dupa cum urmeaza:
• Jocurile de baraj dintre echipele clasate pe locul 2 din fiecare serie de Liga a 2-a, in data de 01.06.2016 (jocul tur), in data de 04.06.2016 (jocul retur).
• Jocurile de baraj dintre echipa castigatoare a jocului de baraj mai sus mentionat, cu echipa de pe locul 6 din Play-out-ul Ligii 1, in data de 08.06.2016 (jocul tur), in data de 12.06.2016 (jocul retur).

– Aproba cu unanimitate de voturi ca procedura de organizare a jocurilor de baraj dintre cluburile clasate pe locul 2 din fiecare serie de Liga a 2-a sa se faca prin tragere la sorti, iar procedura de organizare a jocurilor de baraj intre echipa castigatoare a jocului de baraj dintre castigatoarea jocurilor de baraj anterior mentionate si echipa de pe locul 6 din Play-outul Ligii 1 sa se realizeze prin tragere la sorti daca ambele echipe au nocturna, iar daca echipa din Liga a 2-a nu detine nocturna, echipa de Liga I va juca primul meci acasa.

– Cu unanimitate de voturi mandateaza Comitetul de Urgenta al FRF pentru a lua o decizie cu privire la datele de desfasurare a jocurilor de baraj pentru mentinerea in Liga a 2-a, joc de baraj organizat intre echipele clasate pe locul 9 din fiecare serie de Liga a 2-a”, se arata in comunicatul FRF.

sursa: liga2.prosport.ro

Comments are closed.