România – Ungaria 3-0 / Le-am dat cu gulașul în cap!

vin, 06 septembrie 2013

Într-o seară perfectă de 6 septembrie, România a dat de pământ cu naționala Ungariei, tricolorii câștigând cu scorul de 3-0

România: Tătăruşanu – Măţel, Goian, Chiricheş, Raţ – Bourceanu, Pintilii – Torje, Maxim, B. Stancu – Marica

Ungaria: Bogdán – Vanczák, Guzmics, Lipták, Kádár – Koman, Korcsmár, Varga, Dzsudzsák – Böde – Szalai

Ca într-un scenariu de film, România începe fluierând meciul, Ciprian Marica, omul nimănui, preia mingea, trece de Guzmics, ajunge în fața lui Bogdan și trimite o minge lentă, a la Pippo Inzaghi, dar suficientă să arunce 41.000 de mii de suflete în aer. Era 1-0.

România a continuat să joace viclean, ca un jucător de poker profesionist, oferindu-le ungurilor ceea ce doresc, asta până în minutul 31, când Pintilii a prins o ghiulea în vinclu portii lui Bogdan, mergând apoi în fața suporterilor maghiari și arătându-le cine este șeful.

România a intrat la cabine cu 2-0, iar după reluare, elevii lui Piturcă au continuat jocul la cacealma, dându-le senzația maghiarilor ca acestia controlează meciul, dar Stancu și Popa au ratat ireal.

Toate emotiile se duc pe apa sâmbetei în minutul 88, când Tănase face o fază de aur, trece de toată lumea și îl execută fără milă pe același nefericit ungur. Scor final, 3-0.

Urmează Turcia, națională cu care avem un alt război care ne poate duce spre baraj.

Comments are closed.