România – Trinidad 4-0 / Marica face spectacol în amicalul tricolorilor

mar, 04 iunie 2013

Echipa națională a României s-a impus cu 4-0 în fața selecționatei Trinidad Tobago, într-un meci amical disputat pe Arena Națională. Ciprian Marica a marcat de trei ori în această partidă, iar oaspeții au marcat o singură dată, dar tot în poarta lor.

Cu o asistență destul de numeroasă în tribune, naționala României și Victor Pițurcă au trecut peste problemele care afectează fotbalul românesc și condamnarea la închisoare cu suspendare a selecționerului și au încercat să arate un fotbal frumos pe Arena Națională.

Adversara, reprezentativa statului Trinidad Tobago, a fost una modestă, care nu a pus prea multe probleme tricolorilor. Probabil din acest motiv nici jucătorii României nu au forțat prea tare în amicalul cu exoticii ”Soca Warriors”. Asta chiar dacă din lotul tricolorilor au lipsit steliștii (care au luat vacanța mai devreme), Adi Mutu (intrat în dizgrația selecționerului), sau Gabi Tamaș (care probabil încă nu s-a trezit din beție).

Costin Lazăr a reușit un joc excelent, arătând multă poftă de joc, cum a arătat și Gabriel Torje, prezent mai mereu în ofensivă.

Însă cel care a făcut diferența cu adevărat în acest meci a fost Ciprian Marica, autorul unei duble în prima repriză. De o jumătate de oră de joc a avut nevoie atacantul lui Schalke pentru a deschide scorul, reușind să marcheze de două ori la interval de doar două minute.

Sursa: Onlinesport

Comments are closed.