Rezultatele ultimei etape din Liga a 3-a

joi, 30 mai 2013

Joi seara, Liga a 3-a ne-a oferit finalul unui campionat care a fost mai disputat decât ne aşteptam. Priviţi mai jos ultimele rezultate şi clasamentul final.

Viitorul Domneşti – ACS Berceni 1-2

CS Afumaţi – CS Tunari 2-0

Progresul Cernica – Inter Clinceni 0-2

VEZI CLASAMENTUL DIN LIGA A 3-a

FCM Alexandria – FC Voluntari 0-2

Concordia II Chiajna – CS Ştefăneşti 1-2

FC Caracal – CS Vişina Nouă 1-2

15 de comentarii pentru "Rezultatele ultimei etape din Liga a 3-a"
 1. RADU spune:

  INTERESANTE SCORURI

 2. Cris spune:

  Felicitari domnule Zaharia! Mare caracter si mare fotbalist! Din nou ati facut jocurile de culise ale altora! Aceleasi ratari ca din meciul cu Clinceni! Dumnezeu este sus si vede tot! Se va intoarce roata si sper sa aveti de suferit la fel de mult precum au suferit si altii la ratarile dumneavoastra! Cu respect etern! 2-0 final in loc de 6-0 ca asa a vrut domnul Zaharia!

 3. eu spune:

  Asa a vrut portaru celor de la tunari….nu zaharia:))))

 4. ........ spune:

  rusine celor de la frf si de la comisia de arbitrii care au delegat asa o brigada de arbitrii la meciul afumati-tunari,pai fetele alea saracele nu puteau sa alerge si sa tina pasu cu otbalisti si nici nu prea vad bine sa le faca viza mmedicala la ochii mai bine,nu se poate sa nu vezi trei auturi langa tine si sa trimiti o cocotiera ,pai nu ai avem arbitrii romani , de aia suntem unde suntem cu fotbal si cu arbitaj,sa arbitreze la copii sau la fotbal feminin nu la barbati unde ele alearga in genunchi,bataie de joc rusine tot ce este in fotbal si frf si cca sunteti de cacat si asa o sa ramane-ti mereu

 5. coco spune:

  chiar daca a gresit la primul gol portarul celor de la tunari a aparat senzational !!! cel putin 5 goluri ca si facute a parat.

 6. afumati spune:

  ar fi perfect pentru noi noi portarul asta

 7. Lica spune:

  Astia din Afumati au devenit in retur blatista seriei.

 8. pfffffffffff spune:

  Ia zii u Lica ce blaturi a facut Afumatiul returul asta k vad k tu stii multe???

 9. Andu spune:

  Bai e clar ca tu esti ala din tribuna … asa zisul” suporter ” . Sareai in sus cand iti ridica Zaharia inima in aer la cate goluri a dat . Vorbiti voi de fotbal taranusiilor , esti unul singur care umblii in tribuna si te declari fan . Niciodata nu o sa fii pe stadion , stadion tarane nu teren cu iarba pana la gat. Ce le doresti tu baietiilor sa ai numai tu parte si l a cat i ai jignit incepand de la primul pana la ultimul , stai linistit ca nu rezolvi nimic . Plictisitule .

 10. Andu spune:

  Eu zic sa o punem pe mata in poarta . Si in atac pe tactu … poate castigam asa . Taran cu bataturi in palma. Si „umblat” putin prin Capitala 🙂 , Cocolino .

 11. ciupi spune:

  e greu sa ajunga portaru la voi dragi afumateni….e deja acontat de echipe de liga a 2!!!

 12. coco spune:

  zaharia e fotbalist asta e clar, pozitia pe care joaca acum e putin diferita de cea de anul trecut de aceea nu amai inscris asa des, tot jocul e facut pe vlada varf de gabarit cu surugiu dirijor. varfurile afumatiului au inscris 30 goluri ceea ce este foarte bine.

 13. Cris spune:

  Blat mare a fost Afumati – Clinceni 0-1. Lasati vrajeala ca nu tine

 14. criss spune:

  ce iei foc asa ma daca a fost blat ? te a scos de la pariuri ? a pierdut mata casa ? spectatorule . Si ca sa stii nu a fost blat

  • pfffffffffff spune:

   ei vb din auzite ei nu stiu k a avut afumati gol anulat k nu s au dat 2 ….11metri dar lumea vb