Revanşă pe jumătate pentru Academica. Fundaşii centrali au fost responsabili cu golurile

joi, 27 aprilie 2017

FC Academica Clinceni a terminat la egalitate, 1-1, meciul de la Snagov, cu Metalul Reşiţa, luându-şi, parţial, revanşa după eşecul din meciul tur.

Metalul câştiga, în tur, la Clinceni, cu 3-2, după un meci cu multe goluri şi faze spectaculoase la cele două porţi. Momentul revanşei găsea cele două echipe în posturi diferite după rezultatele din ultima etapă de campionat. Jucătorii antrenaţi de Mihai Stoica doreau să confirme rezultatul precedent, 3-0 cu Dacia Unirea Brăila, în timp ce formaţia din Clinceni mai adăugase un rezultat modest, 2-4, acasă, cu Dunărea Călăraşi.

A ieşit, până la urmă, o remiză, 1-1, cu goluri Constantin Dima în contul gazdelor respectiv un omolog, tot fundaş central, Andrei Niţu, pentru vizitatori. Academica a reţinut egalitatea pe tabela de marcaj chiar dacă în partea finală a disputei a evoluat în inferioritate numerică după plecarea prematură la cabine a lui Bogdan Matei.

„După aspectul general al jocului ne putem declara nemulţumiţi de rezultatul final. Cu precădere în prima repriză am dominat total dar vechea noastră problemă, ratările, a ieşit din nou în relief. Cum spre final am rămas cu un om mai puţin pe teren finalmente a ieşit binişor pentru că îi ţinem pe cei de la Metalul la distanţă faţă de noi în clasament”, a spus Valentin Budeanu, vicepreşedintele Academicii, după remiza de la Snagov.

Echipa din Clinceni stă în etapa care urmează dar îşi va adăuga trei puncte în clasament la masa verde în urma retragerii echipei Unirea Tărlungeni.

Comments are closed.