Reacția virală a unui băiat căruia Djokovic îi dă racheta!

lun, 14 iunie 2021

Finala Turneului masculin de la Roland Garros s-a transformat într-un film de science fiction, care a durat 4 ore și 11 minute. Sârbul Novak Djokovic și grecul Ștefanos Tsitsipas au fost eroii acestui story de excepție: 6-7 (6/8), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4!

La festivitatea de premiere, sârbul a spus fraze emoționante – ”…Nu mai sunt tânăr ca Stefanos, astfel că trebuie să caut mereu motivații. Cele mai mari motivații sunt copiii mei, soția mea și dragostea”, a recunoscut Djokovic.

La finalul meciului, câștigătorul Turneului de la Roland Garros i-a dat racheta cu care l-a învins pe tsitsipas unui copil aflat în tribune. ”L-am auzit tot meciul încurajându-mă, merita acest premiu din partea mea”, a spus învingătorul. Reacția copilului, după ce a intrat în posesia rachetei, a devenit virală pe internet.

P.S. Grecul Stefanos Tsitsipas a anunțat luni dimineață că a aflat de moartea bunicii sale, cu câteva minute înainte de începerea finalei de duminică, de la Roland Garros, pe care a pierdut-o în cinci seturi, în fața sârbului Novak Djokovic.

Comments are closed.