Rapid – Chiajna 0-0/ Nula la nula!

vin, 10 mai 2013

Peisajul trist din Giuleşti, stadionul fiind gol din cauza suspendării dictate împotriva clubului Rapid, a fost completat ieri de spectacolul la fel de trist din teren. Pe lângă prestaţia modestă a celor două echipe, Rapid şi Chiajna, a ieşit la rampă şi centralul Robert Dumitru, care în repriza a doua a greşit flagrant în două faze cheie ale meciului.
Mai întâi a refuzat un penalty clar oaspeţilor, la un henţ comis de juniorul Vasile în careu, pentru ca la faza imediat următoare să considere că Roman a simulat în careul advers, acordându-i al doilea galben şi implicit cartonaşul roşu. Cu un om în plus, Chiajna a trecut pe lângă victorie după ce Serediuc a lovit bara, iar Roşu a ratat o ocazie mare de gol. Meciul s-a încheiat la fel cum a început, un 0-0 alb care nu ajută deloc echipa lui Ilie Stan.

VEZI CLASAMENTUL LA ZI AL LIGII I

Ilfovenii au urcat un loc în clasament, profitând de eşecul la scor al echipei lui Gică Hagi în faţa Pandurilor, dar simt în ceafă şi răsuflarea aprigă a Severinului, aflat ca şi Viitorul, la doar un punct în spatele lor.

Chiajna a jucat ieri cu Fl. Niţă – Belu, Ghionea, Leca (cpt.), Bambara – Ispir – Serediuc, Novac, Purece (D. Stan 90), Zuluf (Wellington 67) – Popovici (N. Roşu 73)


„Ţinând cont că am jucat 25 de minute cu om în plus putem spune că am pierdut două puncte. Îmi pare rău de Rapid că a ajuns în această situaţie, publicul de aici face o atmosferă unică, care se simte extraordinar atât pe teren cât şi în afara lui. Sunt mulţumit de jocul echipei din a doua repriză. Dacă vom reuşi să rămânem în Liga 1, poate de sezonul viitor vor înţelege şi jucătorii mai multe lucruri. Trebuie să jucăm ne jucăm şansa până la sfârşitul campionatului”
, a spus Ilie Stan la Dolce Sport.

Foto: CS Concordia

Comments are closed.