Rampă de lansare. Stelu Costache a debutat în eșalonul secund

joi, 01 martie 2018

Sportul Snagov i-a facilitat fundașului Stelu Costache debutul în eșalonul secund.

Tânărul apărător lateral Stelu Costache a traversat, în doar câteva săptămâni, cele mai fericite momente ale scurtei sale cariere. Adus de Sportul Snagov de la CSO Plopeni, echipă din campionatul județean Prahova, Costache a fost selecționat de Florin Bratu în lotul echipei naționale Under 18 care a efectuat un turneu în Spania. Stelu a bifat, apoi, în runda de start a noului sezon în eșalonul secund, debutul în Liga a II-a în tricoul Sportului Snagov.

”Costache este, la cei 18 ani ai săi, un jucător promițător. Nici nu s-a văzut, în jocul cu Ripensia, faptul că bifa primul său meci în Liga a II-a. Are mult de muncit dar calitățile sale ne determină să fim optimiști în legătură cu traseul fotbalistic pe care îl va parcurge”
, a precizat Valeriu Răchită. În prima parte a campionatului snagovenii mai aruncau un tânăr jucător în focul eșalonului secund, internaționalul de juniori Iulian Ilie care a marcat primul său meci în Liga a II-a, la nici 17 ani, în partida de la Mioveni, cu CS din localitate.

Comments are closed.