Puiul de Crevedia, ars de flacăra Moreniului

Dum, 26 iunie 2016

Flacăra Moreni a promovat în Liga a III-a după ce a învins Voința Crevedia în returul playoff-ului Ligii a IV-a de sâmbătă, la Moreni, scor 3-0.

Elevii lui Gabriel Parachiv au fost mai motivați după ce în tur au fost egalați de către Crevedia în ultimul minut al partidei. Aceștia au fost împinși și de cei peste 1000 de oameni veniți să îi susțină.

Scorul a fost deschis în minutul 21 de către Vlad Cîrnaru care l-a învins pe portarul Voinței cu o lovitura de cap bine plasată. După 3 minute, Iulian Drăgan a fost împins în careu și a obținut lovitura de pedeapsă transformată de către Gabriel Timofte. Morenarii au stabilit astfel, scorul pauzei 2-0.

A doua repriză a aparținut tot gazdelor care au căutat golul, iar acesta a venit în minutul 81 când Alexandru Negrea a primit o pasă perfectă și a închis jocul.

Voința Crevedia a pierdut șansa de a juca în Liga a III-a după ce a fost învinsă la scor de neprezentare, scor general 5-2, iar nou promovata a sărbătorit alaturi de suporteri.

Flacăra Moreni – Voința Crevedia 3-0 (2-0)

Flacăra: Panaite – Acasandrei, Plăcintă (Preda G. 89), Iliescu, Plăcintă L., Cîrnaru (Preda V. 79), Pîrvu, Drăgan, Guță (Negrea 70), Timofte, Palamariu

Rezerve: Halcu – Mocanu, Dragomir, Hutusoru, Negrea, Preda G, Preda V.

Antrenor: Gabriel Paraschiv

Crevedia: Tănase – Alecu (Ioniță 26), Oprea, Letu (Păun 45), Filip, Nedelea, Bărcănescu, Snagoveanu, Dobre (Ionică 45), Florea, Truta (Păun 70)

Rezerve: Ungur– Andro, Neagu, Ionică, Păun, Ioniță

Antrenor: Gheorghe Gavrilescu

Arbitri: Botescu Dan Grigore, State Serban, Ionescu Mihai.

3 de comentarii pentru "Puiul de Crevedia, ars de flacăra Moreniului"
  1. A..... spune:

    Bai preaduitorilor asta de la ilfov sport!!!!.. de arbitraj nu spuneti nimik???.. in minutu 30 crevedia avea 5 cartonase galbene :)) gol din ofsaid.. penalti in afara careului.. praduitoriii dreak :)))

  2. A..... spune:

    In meciu tur ati spus ca , crevedia a egalat dramatic… dar ati uitat sa mentionati k a doua repriza flacara moreni nu a iesit din jumate

  3. gherman spune:

    Meciul tur…nu au iesit morenarii de jumatate…gol din offside! Frate,v-au batut cu 3-0, nu cu 1-0 sa aveti ce comenta! Si la voi acasa v-au condus un meci intreg! Crevedia a fost mai slaba…asta este, bafta la anul!