Președintele Concordiei îi pune la punct pe suporterii CSA Steaua: „Să nu mai vină deloc la Chiajna”

lun, 26 martie 2018

Conducerea CSA Steaua a anunțat că derby-ul cu Academia Rapid s-ar putea juca pe Stadionul Concordia din Chiajna, dar ultrașii steliști s-au declarat nemulțumiți de această decizie și a criticat atât abordarea comandantului Cristian Petrea, cât și condițiile arenei din Ilfov (DETALII AICI).

Reacția conducerii grupării din Chiajna nu a întârziat să apară. Președintele Cristian Tănase a dezvăluit că cele două părți nu au semnat încă un contract pentru ca partida să se poată disputa pe stadionul „vulturilor” și este de părere că ar fi mai bine pentru toată lumea ca „militarii” să își găsească o altă locație, fiind deranjat de reacția suporterilor steliști.

„Totul tinde să se transforme într-un circ, iar mie nu îmi place absolut deloc.

Am văzut şi eu reacţiile venite din Ghencea şi cred că cel mai bine pentru toată lumea este ca cei de la Steaua să nu mai vină deloc la noi la Chiajna să joace acest meci cu Rapid. Voi discuta această problemă şi cu proprietarul stadionului nostru, adică Primăria, şi voi anunţa acest lucru. Noi am vrut doar să venim în ajutorul sportului românesc şi în ajutorul unui spectacol fotbalistic.

Nu i-am chemat noi pe cei de la CSA Steaua la Chiajna. Dânşii ne-au contactat şi ne-au transmis această intenţie. Dar dacă pe suporterii din Ghencea îi deranjează numărul de locuri al stadionului nostru, atunci clubul lor se poate duce fără nicio problemă să joace pe un alt stadion. Oricum noi nu am semnat nici un act pentru disputarea jocului dintre Steaua şi Academia Rapid. Deci cel mai bine pentru toată lumea este ca Steaua să nu mai vină la noi”, a spus Cristi Tănase, potrivit Telekom Sport.

Comments are closed.