Preocupaţi de meciul cu Olimpia Satu Mare. Baloteştiul vrea să elimine orice emoţie

mar, 02 mai 2017

Jucătorii de la CS Baloteşti au reluat antrenamente, după meciul cu Juventus de duminică, pentru pregătirea următoarei dispute.

Echipa condusă de Liviu Gulie are un ritm intens în această perioadă a campionatului Ligii a II-a. Dacă joia trecută, pe teren propriu, a fost eşecul, 0-2, cu Sepsi, a urmat o altă înfrângere, în Colentina de această dată, cu liderul Juventus care s-a impus cu 3-1.

Augustin Călin, antrenorul ilfovenilor, a ţinut să le acorde o zi liberă jucătorilor, după meciul cu Juventus, chemându-i, de astăzi, la pregătiri. CS Baloteşti deschide runda următoare din eşalonul secund prin meciul cu vineri, ora 11.00, cu Olimpia Satu Mare.

„Ne pregătim în zilele pe care le avem la dispoziţie până la ora partidei doar cu gândul de a învinge Olimpia şi a risipi, astfel, orice emoţie pe final de sezon. Sperăm ca jucătorii cu probleme medicale să fie apţi, la această categotie intrând Flămânzeanu şi Dedu. Evoluţiile bune din partidele cu primele două clasate, Juventus şi Sepsi, ne oferă încredere că ne vom impune”, a punctat Cătălin Împăratu, directorul sportiv al echipei din Baloteşti. Meciul cu Olimpia Satu Mare de vineri deschide etapa cu numărul 33 şi va avea o oră de start matinală, 11.00.

Comments are closed.