Popești-Leordeni pierde la masa verde

sâm, 29 octombrie 2016

Sâmbătă, s-a disputat etapa cu numărul 9 a seriei a II-a din Liga a III-a, iar Popești-Leordeni a primit vizita celor de la Unirea Slobozia, care au câștigat partida cu scorul de 3-0 la masa verde.

Ilfovenii întrerup seria victoriilor obținute în campionat din cauza problemelor tehnice intervenite la ora meciului cu Unirea Slobozia. Motivul este absența asistenței medicale la această partidă. Se pare că ambulanța rezervată nu a mai ajuns la meci, având o altă misiune, iar cea care a sosit să o înlocuiască nu a obținut acordul observatorului de joc din cauza lipsei parafelor necesare.

Popești-Leordeni a ratat astfel, ocazia de a urca pe poziția a doua în CLASAMENTUL seriei a II-a a Ligii a III-a, după ce Viitorul II s-a încurcat la Tulcea și a fost învinsă cu scorul de 3-1. Ilfovenii rămân deci, pe locul 3 cu 17 puncte, la 2 puncte distanță de constănțeni și la 8 puncte de prima clasată, Metaloglobus București.

După patru victorii consecutive, Popești-Leordeni a pierdut 3 puncte prețioase din cauza unui detaliu care nu ținea de competențele clubului ilfovean, ci de echipajul medical.

Iată parcursul echipei în acest sezon:

5 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri

1.Popești-Leordeni – Delta Dobrogea Tulcea 2-1
2.Dinamo II – Popești-Leordeni 0-0
3.Popești-Leordeni – Viitorul Domnești 0-0
4.Petrolistul Boldești – Popești-Leordeni 1-0
5.Popești-Leordeni 2-0 Tunari
6.Astra II – Popești-Leordeni 1-2
7.Popești-Leordeni 2-1 Viitorul Constanța II
8.Arsenal Malu – Popești-Leordeni 0-6
9.Popești-Leordeni – Unirea Slobozia 0-3

1 comentariu la "Popești-Leordeni pierde la masa verde"
  1. Dan spune:

    Care este vina Popești ului conform regulamentului dacă cei de la asistenta medicala nu aveau acele parafe poate sa explice cineva. ?