Pas spre afirmare. Dunărea Călărași l-a transferat pe Elijah Seymour

lun, 19 iulie 2021

Divizionara secundă și-a alimentat lotul cu doi tineri jucători ilfoveni de perspectivă

Leo Boiangiu și Elijah Seymour, reprezentanții a două divizionare C ilfovene, fac parte din lotul pe care va conta în noul sezon Mirel Condei, antrenorul echipei Dunărea Călărași. Internaționalul din Insulele Cayman, remarcat sezonul trecut la CS Tunari, l-a convins pe Condei că poate fi o soluție viabilă în compartimentul median al unei echipe care s-a aflat, pe tot parcursul campionatului trecut, în lupta pentru promovarea pe prima scenă fotbalistică a țării.

Șansă către afirmare

Ajutat în saltul către eșalonul secund de impresarul Augustin Goian, cel care i-a fost permanent alături jucătorului încă de la sosirea în România, Elijah Seymour are, acum, șansa afirmării la nivelul eșalonului secund. ”Este un mare pas înainte în cariera mea de care trebuie să profit. Liga a II-a este un campionat puternic, cu echipe valoroase, unde sper să mă fac remarcat. De fapt, acesta a și fost scopul meu când am venit în România, să parcurg pași clari, corecți, către performanță. Normal că visez momentul în care voi face saltul către prima ligă dar cel mai important, acum, este să mă pregătesc bine și să demonstrez că pot să ajut la un parcurs bun al echipei în noul sezon când antrenorul va apela la mine”, a punctat noul jucător al Dunării, Elijah Seymour.

Victorie clară cu Recolta Gheorghe Doja

Dunărea Călărași a continuat seria partidelor de verificare întâlnind în cadrul unui joc amical Recolta Gheorghe Doja. Partida a fost una spectaculoasă, cu multe goluri, 8, încheiată cu scorul de 4-4, într-un joc în care Mirel Condei a urmărit și mulți componenți ai Centrului de Copii și Juniori de la Dunărea Călărași promovați la prima echipă.

Comments are closed.