Pârvulescu, noul transfer de la Flacăra Moreni?

Dum, 19 iunie 2016

În partida de sâmbătă dintre Crevedia și Flacăra Moreni, s-a remarcat în tricoul oaspeților fostul stelist Paul Pârvulescu. Să fie vorba despre un transfer bombă?

Este vorba de fapt, despre Gabriel Timofte, mijlocașul cu numărul 17 al celor de la Flacăra Moreni, iar asemănarea este izbitoare. Acesta este cu 5 ani mai tânăr decât Pârvulescu și s-a remarcat prin ușurință cu care își depășește adversarii.

Fotografia a fost făcută sâmbătă seara, la Crevedia, la barajul Ligii a lV-a, dintre Crevedia și Flacăra Moreni, scor 2-2.

pirvulescu-rl99945

Paul Pârvulescu a fost transferat la Steaua în 2011 de la Gaz Metan Mediaș, iar după 3 ani a fost împrumutat la Viitorul, apoi la Voluntari. La insistențele lui Laurențiu Reghecampf, Pârvulescu a revenit la Steaua, dar nu a convins. În acest an, formația roș-albastră l-a împrumutat iar, de data aceasta la ASA Târgu Mureș.

Gabriel Timofte, alături de echipa sa, va disputa sâmbătă, 25 iunie, la ora 18:00, returul barajului împotriva Voinței Crevedia, luptându-se pentru promovarea în Liga a III-a.

Text, Andreea Visu

Comments are closed.