Pălmuirea lui Ronaldo!

Dum, 20 iunie 2021

Este binecunoscut faptul că fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo urăște să piardă. Dar ultimul meci contra Germaniei l-a făcut pe CR7 să părăsească terenul furios și tremurând pentru soarta echipei sale naționale. A fost 4-2 pentru nemți, mult prea mult pentru Ronaldo!

Mai mult, unul din jucătorii germani, Robin Gossens, s-a ridicat și el în picioare cu o dulce răzbunare, împotriva lui Cristiano – în urmă cu doi ani, Gossens, care este la Atalanta din 2017, i-a cerut lui Ronaldo tricoul cu care a jucat în acea partidă, dar portughezul a refuzat fără nicio jenă. Acum a fost rândul lui Robin să-și ia revanșa, dacă se poate spune așa, marcând un gol și pasând decisiv pentru alte două reușite, ale colegilor săi, contribuind la o umilință maximă pentru Cristiano.

Dar pe Robin Gossens nu l-a umilit doar Ronaldo – chiar și două echipe din Bundesliga, Schalke și Dortmund, l-au avut în probe, dar i-au refuzat contractul. L-a cumpărat Atalanta, cu 1,1 milioane de euro, de la Heracles, iar acum prețul studentului la psihologie a ajuns la 40 de milioane de euro.

Niciun comentariu

adauga un comentariu