Olimpia Satu Mare trece fără mari emoții de Balotești

lun, 31 octombrie 2016

Balotești a ajuns la al 4-lea meci fără victorie după ce a pierdut la Satu Mare, scor 2-1 contra Olimpiei.

Echipa locală a urcat pe locul al 5-lea după ce a profitat de pasul greșit făcut de Chindia Târgoviște și a deschis rapid scorul prin Silviu Pană care a reluat centrarea lui Romeo Rus.

Baloteșt este aproape de a egala, dar Claudiu Herea nu poate să îl învingă pe Anca-Trip. Chiar înainte de pauză, Ludușan reia sub transversală cu o reluare peste portarul oaspete.

După pauză, Balotești a preluat controlul partidei, dar au atacat extrem de static, fără ocazii mari de poartă. Cu toate acestea, în minutul 65, Valentin Andrei reduce din handicap și stabilește și scorul final, 2-1 pentru gazde.

Olimpia Satu Mare – Balotești 2-1

Olimpia: Anca-Trip – Duruş, Fl. Mureşan, Heil, Iuhas (cpt.) – Onicaş – R. Rus, Sil. Pană, Krausz, D. Muntean (Kanaloş 54′, Feier 80′) – Luduşan (Tudoran 90+1′)

Baloteşti: Iordan – Andr. Răuţă, Flămânzeanu, P. Ioniţă, C-tin. Dedu (Mirescu 64′) – Bakalli, Marciuc (I. Sandu 75′), Antoche (cpt.), L. Ion (Val. Andrei 57′) – Cl. Herea, Bâtfoi

4 de comentarii pentru "Olimpia Satu Mare trece fără mari emoții de Balotești"
 1. Gigi spune:

  Cat de curand ramanem fara fotbal la balotesti. Jos palaria pentru liviu ca face eforturi sa tina echipa. Dar cat sa mai poata si el. Noi vrem multe din tribuna si noi stim fotbal mai mult ca hagi din tribuna dar daca coboram in teren santem vaide capu nostru. Ar fi bine sa ne bucuram de fotbal cat il mai avem ca o sa dispara repede de la noi. Capu sus baieti si bafta. Liviule nu lasa steagu jos sa se bucure unu si altu (boschetarii)

 2. luca spune:

  Liviu ar trebui sa finanteze echipa din bani proprii nu din bani publici

 3. Gigi spune:

  Poate ai dreptate Luca! Decat sa pomoveze sportul si sa faca cunoscuta localitatea noastra, mai bine banii publici sa mearga la ajutoare pentru aia care sunt buni de munca si sta numai la bautura! Sau in diverse buzunare! Slaba mentalitate!

 4. Eu spune:

  Sigur esti din opozitie Luca. Sau unul din cei cu creierul mic care pentru 10 lei dai din gura ce te invata altii