Olandezul Koeman a ajuns antrenor la Beitar Jerusalem!

joi, 03 iunie 2021

Clubul israelian Beitar Jerusalem a anunțat că l-a numit pe Koeman antrenor principal pentru un sezon. Și vorbim de Erwin Koeman, fratele mai mare al lui Ronald Koeman, managerul teamului spaniol FC Barcelona.

Erwin, care va împlini 60 de ani în septembrie, a câștigat Campionatul European în 1988, alături de fratele său. La nivel de cluburi, Erwin a jucat la grupările olandeze PSV Eindhoven, FC Groningen, precum și la KV Mechelen, din Belgia, unde a colaborat cu atacantul Eli Ohana (foto jos), din israel, în prezent director sportiv la Beitar. De altfel, Erwin și Ohana au ieșit triumfători în Cupa Europei și Supercupa Europei, în 1988, cu formația belgiană Mechelen.

Erwin Koeman și-a început cariera de antrenor în anul 2004, el având angajamente cu RKC Waalwijk, Feyenoord, FC Utrecht, PSV și cu echipele naționale ale Ungariei și Omanului..
Beitar Jerusalem este unul din cele mai populare cluburi din Israel, dar care nu a mai câștigat niciun titlu național din 2009, terminând pe locul 10, în Prima Ligă din Israel. Proprietarul lui Beitar, Moshe Hogeg:”Am răsturnat fiecare piatră pentru a găsi un antrenor renumit și cu experiență, care să se conecteze visele și dorințele noastre, referitoare la echipă”!

Niciun comentariu

adauga un comentariu