O campioană strălucitoare – Stejarul Gruiu, parcurs fără greșeală!

mie, 15 iunie 2022

La Categoria Under 11, Stejarul Gruiu este echipa care a mers din victorie, în victorie – și numărăm, 20 de succese în sezonul regulat, victorie în semifinale și marele triumf din finală, care i-a adus și titlul de campioană a Județului Ilfov. Suntem în fața unei grupări nou înființate, din colaborarea cluburilor Voința Snagov și Stejarul Gruiu.

Faptul că Stejarii n-au cunoscut înfrângerea, până ce au pus mâna pe marele trofeu, înseamnă pregătirea bună pe care au făcut-o acești copii, ambiția și dăruirea cu care au abordat fiecare meci. Iată numele celor care au obținut titlul de campioni, la prima lor apariție pe dreptunghiul verde:

– Alexandru Poncea, Matei Lungoci, Cătălin Stan Cristache, Robert Ursache, Bogdan Alexa, Ștefan Petcu, Răzvan Vasile, Bogdan Vasile, Mario Ene, David Petrache, Mario Imbrea, Alexandru Paraschiv, Matei Vasile, Vlad Lupu, Cătălin Șușară și Tudor Ioniță.

În finala disputată cu câteva zile în urmă:
CS Stejarul Gruiu – CS Concordia Chiajna 1 – 7

Pentru echipa campioană au marcat: Matei Lungoci 2, Cătălin Stan 2, Robert Ursache, Ștefan Petcu și Alexandru Poncea, toți câte un gol. Să mai spunem că unul din fotbaliștii de la Stejarul, Cătălin Stan, a jucat tot campionatul cu o presiune în plus – tatăl său este antrenor în fotbalul ilfovean, la copii categoria U13, și pretențiile sunt altele. Dar Cătălin s-a achitat cu bine de toate sarcinile primite, și în meciurile din campionat, cât și în marea finală, unde a marcat două goluri!

1 comentariu la "O campioană strălucitoare – Stejarul Gruiu, parcurs fără greșeală!"
  1. Poncea Emil spune:

    Scorul este inversat

adauga un comentariu