Numărul aniversar IlfovSport e pe piaţă: Din sediul UEFA despre fotbalul din Ilfov

vin, 03 mai 2013

În urmă cu exact un an, 2 mai 2012, proiectul IlfovSport prindea viaţă şi pe print, după ce îşi obişnuise cititorii în mediul online. Din mai, anul trecut, lună de lună, revista noastră a fost tot mai aproape de cititori, dar mai ales de fotbalul din Ilfov.
Ne mândrim că am rămas consecvenţi, că nu am făcut compromisuri, că nu au existat plângeri legate de calitatea editorială, iar pentru acest lucru trebuie să le mulţumim cititorilor. La mulţi ani IlfovSport.
Pentru copertă şi cover-story l-am ales pe Ionuţ Lupescu. Fostul mare internaţional, actualmente şeful Comisiei Tehnice de la UEFA, a vorbit în exclusivitate pentru IlfovSport despre activitatea sa de la Nyon, despre dezvoltarea fotbalului în judeţul nostru, dar şi despre proiectul FC Ilfov.
Tot din paginile noastre puteţi afla despre anul dezastruos al Concordiei Chiajna, care ar putea retrograda cu ambele echipe, din Liga I, respectiv Liga a III-a. În plus, fostul antrenor de la Steaua, Ilie Stan, are un bilanţ negativ, atât la Chiajna cât şi la Victoria Brăneşti în primul eşalon. De asemenea, cum s-a răzbunat Vali Alexandru pe fosta sa echipă în derby-ul ilfovenelor din Liga a II-a aflaţi tot din paginile noastre.

Hochei pe iarbă la Voluntari

Ce mai puteţi citi din noul IlfovSport: reportaj despre fetele experimentate de la echipa de volei din Chiajna, un material amplu despre şlefuitorii de talente rugbystice din Pantelimon, dar şi tot ce trebuie să ştiţi despre un sport exotic din România, hocheiul pe iarbă, unde CSO Voluntari face furori. În numărul aniversar ai toate loturile din Liga a III-a ilfoveană prezentate în condiţii grafice de excepţie, dar şi un text despre futsalul din Clinceni şi cei 4 internaţionali de acolo.
Un reportaj despre fraţii Marian şi Costel Pană, despre secretele lor din meseria de antrenori, dar mai ales de ce au ales să antreneze în Ilfov, tot în paginile noului IlfovSport găsiţi.
Dacă vreţi să râdeţi de fotbalul din Liga a IV-a, aveţi un reportaj mai degrabă literar, decât fotbalistic, despre sportul rege amator de pe lângă Bucureşti.
La capitolul “Replay”, IlfovSport vă prezintă un text scris în anii 60 despre cum se făcea kaiac canoe pe lacul Snagov
Cel mai mare comentator sportiv pe care l-a avut România, Cristian Țopescu, scrie de această dată despre sportul naţional.

De unde puteţi cumpăra revista

Revista costă doar 6 lei, are 64 de pagini full color şi un design de excepţie. Ea poate fi achiziţionată de la chioşcurile Inmedio şi AccesPress din Bucureşti şi din Ilfov.
Pentru cei interesaţi de achiziţionarea revistei, ne puteţi trimite un mail la adresa abonamente@ilfovsport.ro şi în cel mai scurt timp furnizorii noştri vă vor aduce Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieţi un sms la numărul 7556 cu textul “Ilfov”, valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote, contra a 5 euro plus TVA şi veţi primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeţi, următoarele trei numere ale revistei noastre.
Echipa este formată din directorul executiv Cristian Manea, redactorul şef Narcis Drejan, Adi Munteanu (art-director), Daniel Nazare (senior editor), Mihai Andrieş, Marian Valentin Burlacu (redactori) şi Valentin Popescu (director marketing).

Comments are closed.