Numărul 43 ILFOVSPORT este pe piaţă! Lipă, noul şef al sportului românesc

mie, 02 decembrie 2015

IlfovSport se pregăteşte cu paşi grăbiţi spre al 4-lea an de apariţie şi îl încheie pe cel de-al treilea cu numărul 43.

După ce s-a antrenat o viaţă întreagă în Ilfov, cea mai bună canotoare a secolului XX, Elisabeta Lipă, a vorbit cu IlfovSport despre noua funcţie, cea de şefă a sportului. Cum guvernul Dacian Cioloș este unul de tehnocrați, la șefia Ministerului Tineretului și Sportului a fost desemnată o multiplă campioană olimpică și mondială. Fost șef la CS Dinamo, președinte al FR de Canotaj până de curând, Elisabeta Lipă (51 de ani) a anunțat că va continua proiectele începute de predecesoarea sa, Gabriela Szabo, și că se va concentra pe susținerea sportivilor care vizează calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

“Am o experiență vastă în sport. Am senzația că m-am născut în sport. Și pentru sport. Cred. Bineînțeles că nu este ceva nou pentru mine. Dar este altceva față de club având în vedere că aici sunt atâtea cluburi în subordine, atâtea federații. Sunt atâtea complexuri sportive. Vorbim despre activitatea de tineret, care este destul de vastă și nepromovată aproape deloc. Iar eu chiar mi-am propus să fiu nu numai ministru al sportului, ci și al tineretului. Căci tinerii noștri au nevoie să fie susținuți, să fie angrenați în activități fie sportive, fie pe domeniul lor de activitate. Și să reușim să-i scoatem pe tineri din fața calculatoarelor. Să facem pentru ei diverse activități. Căci pentru asta primim buget. Că este mult, că este puțin, trebuie să facem ceva care să rămână în urmă”, a declarat Elisabeta Lipă într-un interviu care deschide numărul 43 din IlfovSport. Alte detalii foarte importante despre soarta sportului românesc le aflaţi din noul IlfovSport.

Ce mai puteţi citi în noul IlfovSport

– După o perioadă în care s-a numit Progresul şi Rapid, în epoca socialistă, CS Ştefăneşti a reapărut la sfârşitul anilor 90, urmând ca ea să existe oficial în actele FRF din 2010. Până atunci, echipa a evoluat la nivel judeţean, iar de câţiva ani, CS Ştefăneşti stă în preajma podiumului din Liga a III-a.

burias-ganeasa– Gloria Buriaș – Viitorul Găneasa a fost primul meci unde am simțit că ne uităm la o comedie tragică modernă. Un reportaj savuros de la un meci de la Liga a IV-a, în stilul IlfovSport

– Larisa Iordache, cea mai valoroasă gimnastă a României, este încântată de condiţiile de la Complexul Sydney 2000 şi este motivată după medalia obţinută la Mondialele de la Glasgow.

– După dispariţia Sportului Studenţesc, Virgil Andronache a dus grupa de juniori 1996 în Ilfov, iar rezultatele sunt peste aşteptări după primul sezon. În al doilea an de Liga a III-a, Viitorul Domneşti a devenit o echipă de temut în seria a II-a.

– Un reportaj despre scrima din Corbeanca. Printre micuții din Corbeanca atrași de floretă se numără și doi frați. Amândoi recunosc că le place ceea ce fac, se declară încântați de modul în care lucrează cu antrenorul Virgil Sălișcan și își doresc să rămână în acest sport.

– Alex Flip, pilotul din Corbeanca, a avut o prestaţie excelentă în 2015 şi recunoaște că Rallye International du Valais a devenit cursa lui de suflet din European Rally Championship. Pentru anul viitor, pilotul își propune să continue campania europeană cu trei sau patru prezențe la volanul noului Renault Clio R3T.

– Câteva zile ne mai despart de finele anului în curs și, ca de fiecare dată, revista Ilfov Sport îşi desemnează laureații. Cititorii și jurnaliștii publicației vor trebui să-și exprime un punct de vedere vizavi de aceste voturi.

– La lecţia de sport aflăm cum a apărut cel de-al șaptelea jucător în volei. Acesta a permis echipelor să se apere mult mai bine. Află care este rolul şi definiţia acestui post din paginile IlfovSport 43.

– Printre modele prezentate de Seat la Salonul Auto de la Frankfurt s-a numărat și Ibiza Cupra. Acesta a fost echipat cu un nou propulsor turbo de 1,8 litri, care îl înlocuiște pe cel vechi, mai puțin puternic, de 1,4 litri

– IlfovSport îi ține la curent pe pasionații de electronice cu ultimele apariții în domeniu. Citește totul despre noile smartphone-uri, despre aparate foto, laptopuri, tablete și tot ce e la modă.

Te poți abona la IlfovSport prin poștă și câștigi premii

unnamedIlfovSport îți oferă acum posibilitatea de a te abona prin Mandat Poștal la revistă și o vei primi acasă fără alte eforturi. La finalul fiecărei luni, IlfovSport va organiza și o tombolă pentru abonații norocoși, iar câștigătorii vor primi articole sportive oferite de firmele Terra Sport, Team Sport și Sport Partener.

Pachete abonament

3 luni – 18 lei

6 luni – 36 lei

12 luni – 72 lei

În preț este inclus costul revistei și al expediției. Abonatul va plăti suplimentar taxa de mandat în valoarea de 5 lei, conform tarifelor Poșta Română. Plata abonamentului se poate face prin Mandat Poștal sau Ordin în contul Media Logistic Concept SRL, Str Pavel Ceamur 16, Popești-Leordeni, CIF RO27452830 deschis la ING Bank – RO70 INGB 0000 9999 0277 6955.  Abonamentele contractate până la 15 Martie 2015 vor intra în cursa pentru premii. Pentru achiziționarea unui număr mai mare de exemplare Ilfov Sport puteți trimite solicitarea prin e-mail, la adresa: abonamente@lfovsport.ro.

De unde cumperi IlfovSport?

Revista costă doar 6 lei, are 64 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată de la chioșcurile AccesPress din București și din Ilfov.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@ilfovsport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Ilfov”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Cosmote, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele trei numere ale revistei noastre.

Echipa este formată din directorul executiv Cristian Manea, redactorul șef Narcis Drejan, Alex Florescu (art-director), Daniel Nazare (senior editor), Marian Valentin Burlacu, Mădălin Munteanu, Răzvan Toma (redactori), Alin Buzărin și Cristian Țopescu (editorialiști) și Ana Maria Trotea (corectură).

Comments are closed.