Nicușor Glonț:”Seniorii mi-au scos peri albi, au făcut concurs de ratări”

Dum, 22 aprilie 2018

În etapa a 15-a a Ligii a 4-a la fotbal, din cadrul Campionatului Județului Ilfov, Seria I, echipa de fotbali seniori ACS Unirea Dobroești a terminat la egalitate, 2-2, cu CS Ciorogârla, rezultat ce o menține pe un onorabil loc șase. Antrenorul formației din Dobroești, fostul dinamovist Nicușor Glonț, se arăta destul de nemulțumit de scorul de pe tabelă, fiind în pragul unei crize de nervi, din pricina lipsei de concentrare a elevilor săi.

”Prin tactica adoptată, prin munca de la antrenamente, cât și datorită sfaturilor din timpul partidelor, jucătorii mei ajung în fața porții și nu trebuie să facă altceva, decât să împingă mingia în plasă. Dar ei ratează cu seninătate, găsind mereu scuze – în acest retur m-au îmbolnăvit cu aceste mingii aruncate peste bară, în plasa laterală sau în portarul advers, am pierdut puncte prețioase, din pricina ușurinței cu care ei se manifestă în fața golului. Astăzi au depășit limitele, aș fi vrut să batem și noi Ciorogârla, era în puterea noastră, pentru că și ei ne-au învins în tur. Din păcate, ne-am bătut joc de 5-6 ocazii clare de a înscrie, puteam câștiga lejer. Nu așa o să facem performanță, chiar dacă suntem o echipă de amatori, e bine ca atunci când intri în teren să-ți faci treaba cum trebuie, în primul rând pentru tine, pentru munca ta și a colegilor care te pun în situații favorabile. Vă spun sincer, că la un moment dat aș fi vrut să pierd și cu Ciorogârla, așa de supărat am fost”, ne spunea antrenorul.

Golurile echipei din Dobroești au fost înscrise de Robert Lupescu, pentru 1-1, și de Matei Dragoș, pentru 2-1, ambele faze fiind frumos lucrate de Mao Rădulescu.Să mai spunem că la formația gazdă și-a făcut debutul și un fotbalistde a6 ani, Marius Vicu, ajuns la Dobroești în partea a doua a campionatului.

Ionel Pană
IMG_5562 IMG_5580

IMG_5586 IMG_5591

IMG_5604 IMG_5676

Comments are closed.