Niculescu, îngrijorat înainte de meciul cu Dinamo: „Să vedem ce putem schimba până atunci”

mar, 05 decembrie 2017

FC Voluntari a fost învinsă categoric de CFR Cluj, scor 3-0 pe teren propriu, iar tehnicianul Claudiu Niculescu este îngrijorat înaintea meciului cu Dinamo.

În etapa cu numărul 21 a Ligii I, ilfovenii vor merge în Ștefan cel Mare pentru meciul contra elevilor lui Vasile Miriuță, iar seria de cinci meciuri fără victorie nu le dă prea mari speranțe pentru această întâlnire.

Claudiu Niculescu s-a declarat dezamăgit de evoluția elevilor săi din ultimul timp și știe unde au greșit aceștia în meciul contra trupei lui Dan Petrescu.

„Trecem printr-o perioadă nu foarte bună. De atât timp nu reuşim să câştigăm. Cuvinte nu prea am în acest moment, pentru că ne-au depăşit la toate capitolele. Sunt foarte supărat, pentru că băieţii nu au respectat ce am repetat la antrenamente. Noi asta am făcut, am făcut trei cadouri şi ne-au taxat.

Le-am spus să nu pierdem mingea în treimea noastră, aşa s-a luat primul gol. Nu ştiu dacă a fost fault, încerc să nu comentez arbitrajul. Au fost greşeli şi la golul doi şi al golul trei. Diferenţa a fost făcută de greşelile noastre. Să vedem ce putem schimba până la meciul cu Dinamo. Să vedem situaţia indisponibililor. Până atunci trebuie să ne lingem rănile şi să facem o analiză, pentru că nu mi-a plăcut ce am văzut în această seară”, a declarat Claudiu Niculescu, potrivit prosport.ro.

Partida dintre Dinamo și FC Voluntari se va disputa luni, 11 decembrie, de la ora 20:00.

Comments are closed.