Serena Williams – ”N-am chef să spun de ce nu merg în Japonia, la JO”!

lun, 28 iunie 2021

Serena Williams se alătură listei jucătoarelor de tenis care spun ”nu” Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Jucătoarea americană, care are în palmares 23 de Grand Slam-uri, a confirmat vestea, într-o conferință de presă premergătoare Turneului de la Wimbledon.

”Nu sunt pe listă, pentru a merge la Jocurile Olimpice. Și dacă nu sunt, înseamnă că nu trebuie să fiu. Sunt multe motive pentru care am luat această decizie, dar nu am chef să vorbesc despre ele acum, poate într-o altă zi”, a dezvăluit Serena. Trebuie să spunem că americanca a debutat la cele cinci cercuri olimpice în anul 2000, la Sydney și are nu mai puțin de patru medalii olimpice, toate de aur – una la simplu, în 2012, și alte trei la dublu, în 2000, în 2008 și 2012.

Serena și-a motivat, totuși, absența, de la olimpiada japoneză, spunând, printre altele, că este nemulțumită de faptul că nu poate să fie alături de fiica sa, Olympia, de numai trei ani, la acest turneu olimpic. Printre alte nume grele care vor lipsi de la Tokyo se numără Rafa Nadal și Dominic Thiem, și sunt așteptați să spună ”nu” și Novak Djokovic și Roger Federer.

Comments are closed.