Modelul Hunedoara la Alexandria. Cristian Dănălache, noul antrenor

lun, 03 ianuarie 2022

CSM Alexandria vrea să ofere un nou contur activităţii fotbalistice de la echipă

Pe un trend bun în partea a doua a sezonului, după reîncredinţarea băncii tehnice lui Sorin Albeanu, CSM Alexandria şi-a făcut alte planuri în vacanţa de iarnă. Oficialii clubului teleormănean vor să copieze modelul fotbalistic implentat la Hunedoara care ar trebui să conducă, peste un an şi jumătate, la promovarea echipei în eşalonul secund

Cristian Dănălache, noul antrenor

Mandatul de antrenor principal pentru Sorin Albeanu a încetat odată cu ultima etapă din anul trecut. CSM Alexandria va merge, în continuare, pe mâna lui Cristian Dănălache în postura de antrenor principal. Cunoscut, în principal, după o carieră importantă ca jucător, marcator la mai toate grupările al căror tricou l-a îmbrăcat, Dănălache a păşit, acum, şi pe calea carierei de antrenor.

Bogdan Apostu, aproape de Alexandria

Venirea lui Cristian Dănălache ca antrenor principal aduce, la Alexandria, şi implicarea în viaţa echipei a lui Bogdan Apostu. Cunosctul impresar s-a aplecat şi asupra unor antrenori tineri, de viitor, cooptându-l, în acest sens, într-o echipă care îi mai cuprinde pe Laszlo Balint şi Florin Maxim, şi pe Dănălache. Jucătorii care vor veni, de acum încolo, la Alexandria, vor avea doar girul lui Bogdan Apostu, cel care are aceeaşi menire şi la FC Hunedoara.

Bogdan Ciobanu: „Noi condiţii, ei rezultate!”

„Am gândit o altă strategie pentru echipa noastră în perspectiva următorilor doi ani. Noi, ca şi club, avem datoria de a asigura cele mai bune condiţii, din toate punctele de vedere, iar cei implicaţi, de acum încolo, vor răspunde pentru rezultate. Sorin Albeanu este noul manager sportiv al echipei noastre”, a punctat preşedintele CSM Alexandria, Bogdan Ciobanu. Teleormănenii se află după derularea a 15 etape din acest sezon pe loc de play-off, 3, cu 26 de puncte.

Comments are closed.