Miza pe Sefer. Cu viitorul număr 10 al naţionalei împotriva Popeştiului

joi, 07 martie 2019

Prima echipă care vizitează Regia pentru un meci cu Rapid este SC Popeşti Leordeni

După galopul de sănătate din prima partidă oficială a noului sezon, 6-1 cu Agricola Borcea, SC Popeşti Leordeni are parte de o deplasare specială.
Jucătorii antrenaţi de Viorel Dinu vor fi primii oaspeţi ai stadionului din Regie unde Rapid va disputa jocurile de acasă în returul Ligii a III-a.
Gazdele partidei de sâmbătă au cedat, la debut, clar, 1-3, în disputa cu Progresul Spartac şi caută, acum, un succes absolut necesar.
Giuleştenii mizează, din retur, şi pe internaţionalul de juniori Antonio Sefer care a venit de la FC Groningen.

“Va fi, clar, următorul număr zece adevărat al echipei naţionale de seniori. Este un jucător cu mari calităţi care ne va ajuta în drumul către promovare”
, a spus Florin Manea, managerul sportiv al Rapidului, despre Sefer care a debutat runda trecută în formaţia giuleşteană.

1 comentariu la "Miza pe Sefer. Cu viitorul număr 10 al naţionalei împotriva Popeştiului"
  1. Horia spune:

    Și crezi că o să fie Gică Hagi de acord cu asta ? Pai Ianis Hagi nu trebuie să ajungă mai mare decât ta-su și pentru asta îi trebuie postul de titular la Națională ! Așa că termină cu prostiile astea că o să vă batem cu tot cu vedetele voastre umflate cu pompa,care nu sunt in stare sa joace decât împinși de arbitraj . Daca se arbitrează corect , până la finalul sezonului terminați pe locul 3.