Misterioasa iubită a lui Schumacher!

vin, 19 martie 2021

A devenit inseparabilă de pilot, și s-a obișnuit deja cu mașinile și cu cei din scuderia Haas. Da, vorbim de Mick Schumacher, fiul mult mai celebrului Michael, și de prietena lui cu care s-a afișat, Justine Huysman.

De altfel, în familia Schumacher viața merge înainte, în ciuda faptului că drama lui Michael, suferită la schi cu mai ceva ani în urmă, pare că nu se mai termină. Fiica celui accidentat, Gina-Maria, se pregătește pentru căsătorie, pe când fiul Mick, de 21 de ani, trăiește zile febrile, pregătindu-se să debuteze în Formula 1, acolo unde tatăl său a cucerit șapte titluri mondiale.

Recent, fotoreporterii l-au surprins pe juniorul Schumacher alături de prietena sa, care a fost ascunsă până acum de ochii publicului. Chiar dacă purta mască, privitorii și-au dat seama că este vorba de Justine Huysman, din Norvegia, care este cu câțiva ani mai mare decât pilotul Mick Schumacher. Justine are, se pare, o legătură cu mașinile, prin tatăl său, fost pilot de curse și el, și care deține, în prezent, o pistă de carting.

Nu s-a comentat prea mult despre fata din Norvegia, dar tabloidul german Bild spune că este mai mult decât revelator faptul că Mick și-a ținut prietena în garajul scuderiei Haas, pentru care el pilotează, pe toată perioada testelor de la Bahrain

Niciun comentariu

adauga un comentariu