Mihai Zmărăndescu, victorie prin knockout, în doar 18 secunde!

Dum, 12 martie 2017

Adrian Mihai Zmaranescu, un tanar de numai 17 ani, a obținut, sâmbătă seara, prima sa victorie in cușca MMA, dupa o luptă care a durat doar 18 secunde. Totul s-a desfășurat la Londra, în Arena Troxy, iar adversar i-a fost britanicul de culoare Mick Mavoy. ”L-am atacat înca de la început, l-am prins de picioare și l-am pus jos, unde am început să-l lovesc la față. Până la urmă, adversarul și-a recunoscut inferioritatea, iar arbitrul a oprit lupta, acordându-mi victoria prin Knockout tehnic. Și nu trecuseră decât 18 secunde din prima repriză”, ne spunea Zmărăndescu Junior, în această dimineață.

Luptătorul este un adevărat fenomen, are o inimă de leu, cum se spune, pentru că, doar cu o zi în urmă, disputase un meci de box la semiprofesionism, tot la Londra, pe care îl câștigase clar la puncte, victoria fiindu-i atribuită în unanimitate, de către cei trei arbitri judecători. Așadar, Adrian Mihai Zmărăndescu s-a acoperit de glorie, și în ringul de box, și în luptele din cușca MMA, prin două victorii de necontestat.

L-am întrebat pe adolescent, are doar 17 ani, dacă se gândește să facă trecerea la profesionism, mai ales că la box are, deja, trei victorii, cu un knockaut. Ba mai mult, într-o declarație anterioară, după ce l-am întrebat dacă nu se teme că are programate două lupteuna după alta, Adrian îmi spune: ”Îmi place să transform pericolul în plăcere, sunt bine antrenat și voi face față”. În acest context, pasul la profesionism nu este decât o chestiune de timp. ”Aș putea să fac și pasul ăsta, dar nu mă grăbesc, vreau s-o iau ușor. Lumea boxului profesinonist este una dură, plină de tot felul de pericole, iar eu mai am multe de învățat. În plus, sunt elev la liceu și chiar vreau să-mi iau diploma de Bacalaureat. Tata (n.n este fiul lui Cătălin Zmărăndescu) este alături de mine și îmi dă cele mai bune sfaturi”, încheia campionul de doar 17 ani.

Promitem cititorilor www.ilfovsport.ro un amplu interviu cu Adrian Mihai Zmărăndescu, în care sperăm să ne dezvăluie ceva mai mult, despre cele două lupte pe care le-a susținut la Londra, mai ales că tânărul se întoarce mâine în România. (Ionel Pană)
zmar1 zmar2

Comments are closed.