Mick Schumacher: ”Tata m-a întrebat dacă îmi place ce fac”!

mie, 28 aprilie 2021

”Acesta este lucrul cel mai important pe care mi l-a transmis tatăl meu, să iubesc ceea ce fac. Mi-aduc aminte că am fost cu el în Karpen, la o pistă de karting. Acolo m-a întrebat dacă mă gândesc la curse ca la un hobby sau ca la ceva serios. Pentru mine era o treabă serioasă, iar în alegerea mea am fost sprijinit de ambii mei părinți.

…Am venit în Italia când aveam 12 ani, cunosc Ferrari de când eram copil. Știu că tatăl meu a făcut istorie la această scuderie și aștept cu emoție ziua când voi încăleca și eu căluțul cabrat”, declara Mick Schumacher, într-un interviu acordat cotidianului La Gazzetta dello Sport.

”Le cer tuturor să nu fiu comparat cu tatăl meu, omul care a cucerit coroana mondială de șapte ori. Îmi iubesc tatăl și știu că a făcut totul în cel mai bun mod. Eu sunt concentrat doar pe ceea ce fac eu, nu caut modele, pentru că fac lucrurile în felul meu”, a mai spus Mick, care simte presiunea numelui de Schumacher. Așteptările sunt mari, tânărul Mick este conștient de asta, iar perioada pe care el o petrece în monopostul scuderiei Haas devine destul de complicată. Sunt zvonuri că Ferrari îl monitorizează cu mare atenție, ba chiar se vorbește că Schumacher Jr a fost cehemat la câteva teste private, cu mașina Ferrari, pentru că toată lumea îl așteaptă să se îmbrace în roșu.

Niciun comentariu

adauga un comentariu