Mereu pe primul loc. Afumațiul merge ceas către eșalonul secund

mie, 27 aprilie 2022

CS Afumați și-a respectat statutul și a revenit rapid la meniul victoriilor

Eșecul de la Constanța, 1-2 cu satelitul Farului, nu a schimbat cu prea mult datele problemei la echipa din Afumați. Liderul detașat al întrecerii a revenit, rapid, la meniul victoriilor câștigând, așteptat, la Borcea, 4-0, cu Agricola. Punctele învingătorilor au fost semnate de Ionuț Zaina, Buduroi și Cocoș. Nu a fost pusă, în niciun moment, problema învingătoarei acestei dispute cu un solist de marcă, echipa antrenată de Vasile Neagu

Priviri către locul secund

CS Afumați se uită cu atenție la lupta interesantă care se duce pentru ocuparea locului secund în această serie. Cele două formații implicate, SC Popești Leordeni și Farul 2 Constanța, au jucat, pe Litoral remizând, 1-1, în contul unui rezultat de natură să păstreze supremația ilfovenilor în acest moment cu un punct peste formația de pe Litoral antrenată de Sorin Rădoi.

Liderul merge în vecini

Etapa care urmează aduce pentru echipa din Afumați deplasarea de la Popești Leordeni pentru un joc important, cu precădere, pentru formația condusă de Valentin Ivan. SC Popești Leordeni are mare nevoie de puncte, doar victoria ținând în viață formația ilfoveană în dorința acontării locului de baraj unde ar urma să însoțească chiar adversara de sâmbătă, CS Afumați.

Vasile Neagu, un Arsene Wanger de România

Trupa din Afumați îl are în continuare pe banca tehnică pe Vasile Neagu care a depășit bine 10 ani de domnie pe banca tehnică. Mă consider un antrenor norocos, sunt respectat din toate punctele de vedere și nu regret că nu am dat curs unor oferte mai bune din punct de vedere financiar, alegând stabilitatea. Sunt înconjurat de niște oameni care m-au lăsat să îmi pun în practică principiile și ideile și pot spune că am construit această echipă de la liga a patra și am ajuns până în eșalonul secund, unde ne-am clasat pe locurile 4, respectiv 5 și am ajuns până în optimile de finală ale Cupei României, în 2017, după ce am eliminat Botoșaniul antrenat atunci de Leo Grozavu. Mi-aș dori ca toți colegii mei de breaslă să aibă parte de respectul pe care l-am avut și îl am eu la Afumați. Anul acesta ne dorim să ajungem la barajul de promovare și să facem pasul, din nou, către Liga a 2-a”, a precizat Vasile Neagu, conform FRF. Obiectivul acestui sezon este, clar, promovarea în eșalonul secund. După ce în campionatele trecute au avut adversari puternici, la toate nivelurile, precum Farul, Rapid sau CA Steaua, actualul context pare să fie unul mai darnici cu virusile afumățenilor de revenire în peisajul eșalonului secund.

Niciun comentariu

adauga un comentariu