Meciul a fost întrerupt, pentru că oaspeții au rămas în 6 jucători!

Dum, 18 aprilie 2021

Fotbalul din Serbia este măcinat de un nou scandal – liderul Ligii I, Radnicki Kraguevac, a primit vizita celor de la Borac Cacak, dar întâlnirea nu avea să fie dusă la bun sfârșit. Oaspeții au intrat în teren într-o formulă inedită, doar 6 jucători de câmp și un portar, exact la limita permisă de regulament. La numai câteva minute de la primul fluier, fotbalistul oaspeților Stefan Bojovic a fost accidentat și a părăsit terenul. Din păcate, echipa vizitatoare n-a avut jucător la schimb, iar asta l-a obligat pe arbitrul Danilor Jerinic să fluiere sfârșitul meciului.

Sigur, rezultatul partidei va fi de 3-0 în favoarea lui Radnicki, însă mesajul celor de la Borac vizează Federația de Fotbal din Serbia. Cu două zile în urmă, echipa din Cacak a fost sancționată drastic, de către forul de conducere al fotbalului sârb – mai întâi li s-au luat 6 puncte, din zestrea acumulată, după care au mai primit și o amendă de 4 milioane de dinari, cam 1.940.000 de euro! Acuzația vine de la UEFA, care a descoperit că meciul dintre Borac și Zeleznicar, de la Pancevo, nu s-ar fi disputat corect și s-a încălcat integritatea concurenței. UEFA a făcut cercetări și a transmis rezultatul Federației Sârbe, care a decis pedepsele anunțate mai sus.

Fanii echipei din Cacak au făcut nenumărate reclamații către Federație, dorind să explice că nimic nu este adevărat. La ultimul meci au venit și cu tricouri speciale, ca să atragă atenția, dar oficialii n-au fost înduplecați. ”Iar gestul echipei de a veni la meci cu doar 7 jucători pe foaie, după care să intervină și o accidentare, este unul premeditat, care aruncă o pată rușinoasă pe fotbalul dinSerbia”, se arată pe site-ul www.kurir.rs.

Comments are closed.