Exclusiv – Marius Ardeleanu – „Mihai Ionescu nu are dreptul sa ma jigneasca! Mai are multe de invatat!…”

joi, 19 ianuarie 2012

Fostul capitan al Turriss-ului, Marius Ardeleanu (foto nr 18), si-a reziliat  contractul cu gruparea teleormaneana, fiind cel de al 5-lea jucator cu experienta care si-a dorit si a obtinut acest lucru, urmand calea lui Cr. Turcu, R. Cozma, Giugiumica si Petcu.

Pentru ca in urma cu ceva timp oficialii clubului spuneau ca a fost pus pe liber, lucru se pare inexact, Ardeleanu a tinut sa-si exprime opinia prin intermediul IlfovSport, declarandu-ne in exclusivitate:
„Mi-am reziliat contractul cu acest club la cererea mea  si am cazut de acord cu patronul Ionescu ca este mai bine asa, deoarece acesta nu poate asigura conditii propice  performantei.
Din punctul  meu de vedere lipsa terenului de antrenament si a cabinelor  decente, lipsa echipamentelor de tot felul si problemele financiare (salariu neplatit de 3 luni in cazul meu), prime de joc dupa bunul plac, m-au facut sa ma gandesc serios la plecare in ultima vreme.”

Facand referire la relatia cu finantatoul gruparii la care a evoluat, Ardeleanu a continuat:
“In toata aceasta perioada m-am confruntat cu o lipsa de comunicare decenta, patronul  jignind jucatorii  la antrenamente sau in timpul meciurilor, trecand astfel peste antrenori in indicatii si strategii de joc.”

Cu privire la conditii oferite de echipa teleormaneana, fostul capitan declara:
“Disputarea meciurilor oficiale la Turnu Magurele s-a facut in conditiile de inimaginat – fara apa calda  si cu 2 dusuri la o intreaga echipa de fotbal nu poti atinge performante.”

“Vorbind de respect, eu ii doresc success(n.r. patronului Ionescu)  in activitate iar avand in vedere ca  ma cunoaste de 22 de ani, il rog sa nu ma mai jigneasca deoarece nu cred ca-i permite CV-ul din fotbal; in plus, cred ca mai are de invatat la multe capitole. Nu toata lumea se lasa pacalita asa cum crede Dandul” a concluzionat Marius Ardeleanu.

Dupa cum anuntam zilele trecute, fundasul ilfovean a perfectat relatiile contractuale cu CS Balotesti, echipa ce isi doreste cu disperare salvarea de la retrogradare.

1 comentariu la "Exclusiv – Marius Ardeleanu – „Mihai Ionescu nu are dreptul sa ma jigneasca! Mai are multe de invatat!…”"
  1. UNUL spune:

    are dreptate asta si eu am jucat in 2010 si la fel si a batut joc de mine nu mi a dat niciun ban nu trebuie sa intrebati il stie toata lumea fotbalului p ionescu asta este bun la club A nu aici