Marian Vlada şi-a reglat tirul. Reuşită decisivă cu CS Baloteşti

sâm, 22 aprilie 2017

CS Afumaţi a găsit primul succes acasă din acest an după victoria la limită, scor 1-0, înregistrat în meciul cu CS Baloteşti.

Gruparea antrenată de Augustin Călin a devenit un adversar incomod pentru oricare dintre celelalte competitoare din cadrul eşalonului secund. De acest lucru s-au convins, astăzi, şi vecinii de la CS Afumaţi care căutau, asiduu, primul succes acasă din acest an marcat de o singulară victorie, în deplasare, 1-0, la Satu Mare, cu Olimpia.

Cu multe probleme de efectiv, Vasile Neagu neputîndu-i folosi, printre alţii, pe Dorin Burlacu, Mugurel Dedu sau Ştefan Covalschi, formaţia gazdă a câştigat, cu emoţii, la limită, scor 1-0. Reuşita decisivă i-a aparţinut golgeterului echipei din Afumaţi, Marian Vlada, în minutul zece al meciului, cu o reluare precisă a unei centrări venite de la Vlad Tudorache.

Realizarea de astăzi a completat o zestre notabilă pentru autorul reuşitei de trei puncte care se poate lăuda cu o cifră rezonabilă, de 12 goluri trecute în cont în acest campionat. Dacă etapa trecută, în deplasarea de la Timişoara, experimentatul atacant a atenuat, cu reuşita sa, eşecul, 1-2, de această dată s-a dovedit a fi decisiv în economia rezultatului final al unui meci care a adus prima victorie în propriul fief pentru Răzvan Patriche şi compania.

CS Afumaţi are timp să pregătească atent următorul examen, cel contra Chindiei, de sâmbătă viitoare, în condiţiile în care în etapa intermediară de miercuri formaţia antrenată de Vasile Neagu stă.

Comments are closed.