”Maradona a fost ucis”, spun protestatarii care mărșăluiesc pe străzi!

joi, 18 martie 2021

Sute de iubitori ai fotbalului argentinian au ieșit, ieri, pe străzile din Buenos Aires și au cerut dreptate în cazul morții legendarului Diego Armando Maradona. Mulțimea din stradă susține cu voce tare că fotbalistul a fost ucis și că n-a avut o moarte naturală.

”Maradona a fost lăsat să moară. Nu este corect pentru o asemenea personalitate care ne-a dat atât de mult iubitorilor de fotbal”, a declarat pentru o agenție de știri un șofer de taxi, de 44 de ani, Abel Chorolque. Cei aflați în stradă l-au amenințat și pe avocatul lui Armando, Matias Morla, despre care se spune că nu se luptă să afle adevărul.

Fotbalistul, care a câștigat titlul mondial în 1986, a murit pe 25 noiembrie, la două săptămâni după ce a fost externat din spital, după accidentul său cerebral. Moartea sa a fost cauzată de un stop respirator, dar a fost suspectat că nu a fost îngrijit în mod adecvat de medicii săi, așa că procurorii argentinieni investighează de luni de zile. Asistentele, desigur, au negat că ar fi comis vreo greșeală, iar autoritățile investighează răspunderea medicului Leopoldo Luque și a psihiatrului Agustina Cosachov. Dar Luque susține că s-a făcut totul pentru Maradona.

Una din fiicele lui Diego, Dalma, a fost complet supărată când a fost lansată o înregistrare sonoră între Luque și Cosachov. Medicul și psihiatrul vorbesc despre moartea fotbalistului pe un ton inadecvat. „Îi cer lui Dumnezeu să facă dreptate și să pedepsească pe cine trebuie pedepsit”, a scris Dalma.

Niciun comentariu

adauga un comentariu