Luci-gol a adus fericirea la Balotești: „Vom reveni mai puternici în retur”

sâm, 09 decembrie 2017

Lucian Ion a marcat unicul gol al partidei dintre CS Balotești și Sportul Snagov, disputată sâmbătă, în cadrul ultimei etape din acest an în Liga a II-a.

Reușita căpitanului a venit în minutul 77 și a fost o adevărată descătușare pentru întreaga echipă. S-au bucurat cu toții, jucători și antrenor, la colțul terenului, de unde Lucian Ion a luat fanionul și l-a ridicat deasupra capului precum un războinic ce tocmai cucerise o luptă, spre deliciul spectatorilor.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a vorbit în exclusivitate pentru Ilfov Sport și a recunoscut că această victorie era mai mult decât necesară. Acesta solicită conducerii să ajute la întărirea lotului pentru ca echipa să facă o figură bună în retur: „Aveam nevoie mare de victorie, pentru că am fi rămas în subsolul clasamentului. Acum, am mai urcat câteva locuri. Eu cred că vom reveni mai puternici în retur, dar este și treaba conducerii să aducă jucători. Avem nevoie de jucători, pentru că și azi am avut probleme cu juniorii, este si accidentarea lui Gojnea”.

În ceea ce privește revenirea lui Augustin Călin pe banca tehnică a Baloteștiului, căpitanul echipei este încântat și a mărturisit că ar fi vrut să nu îi părăsească în vara acestui an. Lucian Ion a dezvăluit că antrenorul reușește să îi motiveze pe jucători și speră că, alături de el, să reușească din nou să se salveze de la retrogradare în retur.

bucurie balotesti gol-

„Este un mentor pentru noi. Ne motiveză foarte bine înainte de meciuri, ne unește. Au fost problemele care au fost la echipă și unii jucători nu mai aveau încredere. Am avut moralul scăzut. Fizic, eu zic că suntem pregătiți bine, moral stăm prost. Batem un meci acasă, apoi pierdem în deplasare, ne întoarcem cu moralul la pământ și e mai greu pentru noi.

Eu am vorbit în vară cu domnul antrenor și chiar nu am vrut să plece. M-am bucurat că s-a întors, pentru că știam ce fel de antrenor este. Cu el am avut rezultatele cele mai bune în returul sezonului trecut. Sperăm că și anul acesta va fi la fel și nu vor mai fi probleme în retur”, a mărturisit Lucian Ion pentru Ilfov Sport.

Revenit după o accidentare, Lucian Ion a reușit să înscrie, dar a fost înlocuit în minutul 82 de către Adrian Hurdubei. Fotbalistul consideră că, deși este căpitan, absența sa nu ar trebui să se vadă și că orice coechipier ar trebui să îl înlocuiască cu succes. „În mare parte, cine intră în locul meu ar trebui să joace la fel, pentru că de aceea suntem mai mulți într-o echipă, să ne înlocuim. Nu stă echipa în mine”, a conchis Lucian Ion.

Articol scris de Andreea Visu

Comments are closed.