Lovitura de teatru! Alegerile pentru sefia AJF Ilfov se amana!

joi, 29 aprilie 2021

Adunarea Generala pentru alegeri la Asociatia Judeteana de Fotbal Ilfov era programata pentru data de 05 Mai 2021 in urma unei decizii a Comitetului Executiv care a ratificat solicitarea majoritatii cluburilor.

Lovitura de teatru a venit in aceasta seara cand la sediul AJF Ilfov au ajuns doua adrese care interziceau organizarea adunarilor pe timp de pandemie.
Cele doua adrese care cereau expres respectarea legislatiei pe timp de pandemie, au fost emise de Sectia de Politie 26 si de Jandarmeria Bucuresti.

Directia de Sanatate Publica Bucuresti pare sa nu fi raspuns inca in aceasta privinta.

Vezi aici lista canditatilor!

In consecinta, asa cum reiese si din comunicatul AJF Ilfov, Adunarea Generala pentru alegeri a fost amanata pentru o data ulterioara.

Comunicat AJF Ilfov

“In urma adreselor sosite de la Sectia de Politie nr 26 si Jandarmeria Bucuresti, si in lipsa unui raspuns la solicitarea inaintata catre DSP Bucuresti, Comitetul Executiv al AJF Ilfov hotaraste amanarea Adunarii Generale Extraordinare din data de 05.05.2021, datorita faptului ca sunt interzise adunari in spatii inchise. Amanarea Adunarii Generale Extraordinare va fi programata la o data ulterioara”

9 de comentarii pentru "Lovitura de teatru! Alegerile pentru sefia AJF Ilfov se amana!"
 1. Serban Marius spune:

  Comitetul Executiv al AJF Ilfov și-a depășit competentă și a încălcat GRAV statutul !
  Noi membrii afiliați nu am solicitat desfășurarea Adunării Generale in spațiu închis !
  CEX a hotărât unilateral asta, fara consultarea noastra, a celor care am convocat aceasta Adunare Gemerala Extraordinara !
  CEX nu poate împiedica Vointa membrilor afiliați !
  CEX sa întrunit in mod NESTATUTAR in aceasta seara, întrucât 4 dintre membrii sunt incompatibili, datorită faptului ca nu mai fac parte din organigrama cluburilor care i-au propus.
  Clica de la AJF se tine cu dinții de scaune, doar ca scaunele sunt ale noastre, ale membrilor afiliați !
  AJF nu este al lui Marin Nita, Sange Nicolae, Grecu Constantin sau Mitica Crăciun, este al membrilor afiliați și noi, membrii afiliați, ne vom lua AJF-ul înapoi, in mod statutar și democratic !

  • anonim spune:

   Alegerile trebuiesc organizate în Ilfov!!!!
   Adunarea generala a semnat dizolvarea și organizarea alegerilor la Ajf Ilfov nu la București.

 2. Mihai Tudor spune:

  Urmeaza plângerile penale asupra membrilor CEX!!!
  Începe joaca Mitica… te ai cam ars de aceasta data.
  Niță ești principalul infractor… semnătura în banca este a ta??? E groasă gogoșare…
  Sânge ești părtaș cu acești infractori și vei răspunde pentru furtișagurile făcute de liota ajf-ista!!!
  CEX este nestatutar domnilor!!!! Ați semnat??? Veti răspunde!!!!
  DSP ul nu a primit adresa din parte Ajf Ilfov!!!
  Începe circul cu Jean Constantin aca vopsitul din Colentina!!!

 3. Mihai Tudor spune:

  Din pacate, dupa o discutie avuta cu aprox 12 membri afiliati, trebuie sa recunosc ca actualul presedinte va ramane in functie pt inca mult timp de acum inainte. Mitica Craciun are mai multi aliati decat am crezut initial….

  • Mihai Tudor spune:

   Da da are mulți aliați… pe tine aca Fane dau cu mopul , Sânge, Niță și gașca gata pleacă îți spun eu discuțiile cu membrii afiliați, 36 de semnături au fost strânse și se dorește și se va face schimbarea la Ajf Ilfov. Stați liniștiți suntem toți cu Mitica Craciun pana la adânci bătrâneți dar la vot o sa fie precum vopseaua din parul ala roșcat, o sa folosim oxidant mai puțin și vom vota schimbarea.
   DSP Ilfov o sa deie girul sa se facă alegerile asa cum sunt planificate pe data de 5! Gata cu prosteala și minciuna trebuie sa dam fotbalului Ilfovean statute și regulamente conforme cu realitatea, nu cum a mers pana acum în era MEZOZOICA.
   Hai sa aveți un Paște Fericit !!!

 4. Daisuke spune:

  Stai linistit, ati semnat fara sens. Gata, AG convocata prin semnaturile voastre s a evaporat. Puneti mana la treaba sa mai strangeti alte semnaturi. Insa acum o sa va faca plangeri penale celor care semnati pt alte cluburi fara calitate. Au semnat antrenori sau delagti pt presedinti, o sa vedeti la ce se va ajunge. Unii au semnat chiar pt 2 cluburi. Si stie si Craciun ca a fost prost sfatuit ca sa accepte pe unii care nici nu sunt ilfoveni si nici caracter frumos nu au, pentru 12 mil pt sediu nu se justifica sa primesti echipe fara caracter din Bucuresti sau Dambovita. Cacaciosii de la Crevedia si frumusetile bucurestene cautatoare de functii in Ilfov de la Nefele.
  Hai bravos nea Mitica sa inchei cazul si sa il scoti in decor si pe Blagoaie frumosul sifonar fara acid.

 5. @Daisuke spune:

  Dl Daisuke
  Catre Nicu Sangre
  Ati convocat adunarea generala pe 9.04 pt data de 5.05.
  Pacalicilor!!!!
  Nici cele 30 zile statutare nu sunt respectate.
  Jalnicilor!!!!!!!

  Ia le banii domnul Sangre ca nu stiu nici sa citeasca.
  Se incalta cu fesul.
  Rasilor!!!!!!!!!

  • anonim spune:

   Bai Daisuge toată viata ai visat postul de secreȚar general la Ajf Ilfov dar de fiecare data moșul vopsit ți-a tras clapa!!!! Pai normal ca Sânge a convocat agunarea generală înainte de Expirare celor 30 de zile… altfel era organizata din oficiu de membrii afiliați și pierdea ciolanul ala gras pe care sta de 20 de ani precum mafalda ala de la sindicatul „Metro-Rex!!!” (știi tu mai bine sifonule)
   Dar tu cunoști aceste dedesubturi și te dai mare apărător al președintelui vopsit poate poate te colorează și pe tine precum vopseaua aia MARO din par!!!! :))))
   Hai ca mai aveți puțin pensionarilor și plecați cu coada între picioare precum Ion de la Glina.

 6. @daisuke spune:

  Bai nespalatule vorbesti ca ardei umplut ala de la crevedia care nu stie nici tabla inmultirii si se da mare antrenor. O rusine de echipa cu bashini de bayern munchen. O sa votam schimbarea cu totii dar echipe din alt judet sa nu mai prindem prin Ilfov