Lionel Messi, ultimatum pentru FC Barcelona!

Dum, 14 martie 2021

Putem spune că telenovela dintre cel mai bun fotbalist al său, Lionel Messi, și clubul FC Barcelona adună file de poveste aproape în fiecare zi. Mai mult, după alegerea noului președinte, Joan Laporta, toată lumea așteaptă ca misterul să fie elucidat – rămâne sau nu Messi la Barcelona?

Conform declarațiilor de dinainte de scrutin, candidatul la președinția clubului, Joan Laporta, a dat asigurări că vedeta argentiniană va rămâne pe Nou Camp, el având argumentele necesare să-l convingă pentru o nouă prelungire de contract. Iată că a venit vremea să scoată la iveală aceste argumente, pentru că Messi cere asigurări, deja, că noul președinte poate finanța transferuri serioase, care să întărească echipa, aceasta fiind una din condițiile de bază impuse de fotbalist, de a rămâne în vestiar.

Numai că FC Barcelona se află trece printr-o perioadă financiară dezastruoasă. Cotidianul spaniol El Mundo spune că Barcelona a acumulat datorii de un miliard de euro, iar mai mult de jumătate, adică 730 de milioane de euro, reprezintă un împrumut pe termen scurt. Practic, până pe 30 iunie, catalanii trebuie să ramburseze 266 de milioane de euro din datorie, ceea ce i-ar pute împiedica pe conducători să aducă jucători de calitate la echipă.

Messi este conștient de problemele financiare ale clubului și vrea dovezi clare din partea președintelui Laporta că este capabil să-și îndeplinească promisiunile. Messi mai așteaptă, dar acest semnal al său, către președintele Laporta, poate fi considerat un fel de ultimatum dat clubului catalan. Printre cei care așteaptă semnătura lui Messi se numără și Manchester City, dar și Paris Saint-Germain.

Niciun comentariu

adauga un comentariu