Liga IV de fotbal Ilfov. Voința Domnești, cele mai multe goluri marcate!

sâm, 04 septembrie 2021

”Am pornit la drum cu dreptul, aș putea spune, pentru că în cele două serii ale Ligii a IV-a nu s-a consemnat nicio abatere majoră de la regulament, iar terenurile au fost bune de joc. Era o problemă la Petrăchioaia, multe denivelări, pe care le-am sesizat conducerii. În pauza forțată de pandemie, care a durat mai bine de un an, oamenii au adus terenul la același nivel, ba cred că a fost și un fel de inaugurare a stadionului. Cert este că arbitrii noștri nu mi-au semnalat nicio problemă, mă bucur”, ne spunea președintele Comisiei de Arbitri, Florin Stănescu. Iată rezultatele înregistrate:

Seria 1, Etapa 1
– Școala de Fotbal ARD Snagov – Viitorul Dragomirești 1 – 2
– Voința 2018 Crevedia – ACS Periș 4 – 0
– Voința Domnești – ACS Corbeanca 5 – 3
– Speranța Săbăreni – CS Ciorogârla 1 – 0

Seria 2, Etapa 1
– Viitorul Petrăchioaia – CS Local Ștefăneștii de Jos 4 – 3 (a fost 4-1 la un moment dat, dar oaspeții au forțat pe final și era să le iasă
– CS Măgurele – ACS Dârvari 4 – 2
– ACS De Sănătate Buftea – AS Star Team 3 – 3

2 de comentarii pentru "Liga IV de fotbal Ilfov. Voința Domnești, cele mai multe goluri marcate!"
 1. Blasfemie spune:

  Domnule Stănescu toate lucrurile sunt numai lapte și miere la comisia de arbitri. Necunoașterea regulamentului de catre arbitrii cum suna??? Sa nu se știe câte schimbări se fac la jocurile de Liga 4 cum facem??? Teste fizice nu dam decât la fără frecventa iar de teste de regulament nu mai vorbim ca este haos!!!
  Noroc cu Federația ca va cer arbitrii la Liga 1, 2 si 3 :)))) sunteți penibil…!!! Oare ce s-ar face fără ajutorul dumneavoastră, blochează campionatul și Digisport da faliment:))))
  Nu exista strategie de viitor și cel mai bine sa DEMISIONATI alături de cloaca de la comisia de arbitraj.
  Apropos bine ca a-ți urmărit arbitrii la meciuri amicale… bine și Petrachioaia ca au nivelat terenul ala denivelat la sugestia dumneavoastra:))) Oare știți unde este acel stadion sau ce echipa disputa meciurile acolo???
  Hazliule

 2. UnBuftean spune:

  Buftea este in seria 1 !!!!