Liga a III-a Etapa a XIV. Lucruri aproape conturate

Dum, 04 aprilie 2021

Etapa cu numărul XIV din cel de al treilea eșalon a adus clarificări în lupta pentru locurile de baraj

Recolta Gheorghe Doja-SC Popești Leordeni 0-1
Cristian Onțel a continuat seria golurilor decisive pentru SC Popești Leordeni. Reușita acestuia, singulară, a pus toate cele trei puncte în bagajul oaspeților care continuă parcursul foarte bun din miniretur.
CS Afumați-Agricola Borcea 4-0
Rezultat logic, victorie fără emoții pentru liderul seriei care a mai făcut un pas concret către baraj. Ionuț Tudorache, Radu Zamfir, Claudiu Dragu și Ștefan Stîngă au semnat golurile unui success fără emoții pentru trupa lui Vasile Neagu.

Dinamo 2 București-Concordia 2 Chiajna 5-0

Debut la scor pentru noul antrenor al dinamoviștilor, Sorin Colceag. Toate golurile au venit după pauză și au purtat semnăturile lui Dragoș Penescu, Antonio Bordușanu, Tiberiu Curea (2) și Costin Amzar.

FCSB 2 București-CS Tunari 2-1
Succes conturat cu greutate de FCSB care a staționat, pentru 24 de ore, pe fo toliul de lider. Mihai Tudose (autogol),și Cătălin Gogor au marcat pentru gazde în timp ce același Tudose a redus din handicap, pe final de partidă în contul ilfovenilor.

CS Balotești-Metalul Buzău 0-2
Baloteștiul rămâne fără victorie în acest campionat în care dezamăgirea este la ea acasă în contul ilfovenilor. Vasilică Mihăeș și Ispir.

FC Voluntari-CSA Steaua București 0-3
Bogdan Chipirliu a stabilit, de unul singur, destinația celor trei puncte. Golgeterul militarilor a marcat toate cele trei goluri ale succesului într-o partidă fără istoric.

Niciun comentariu

adauga un comentariu