Liga a III-a, Etapa a XII-a. Mostiștea câștigă la Afumați

Dum, 21 martie 2021

Cel de al treilea eșalon competițional a oferit și în a doua etapă a minireturului meciuri interesante

CSM Oltenița-SC Popești Leordeni 1-1
Echipa antrenată de Valentin Ivan a pierdut două puncte mari pe finalul disputei de la Oltenița. Cristian Onțel marca, din penalty, în minutul 40, și conducea echipa sa către o victorie care a fost refuzată, în prelungiri, de reușita egalizatoare a Olteniței.

CS Afumați-Mostiștea Ulmu 0-2
Mostiștea Ulmu a lovit decisiv în derbiul de la Afumați unde a câștigat clar, 2-0. Chirica Șaron și Iulian Ilie au semnat cele două reușite care aprind lupta pentru primul loc într-o serie în care conturile erau considerate încheiate înaintea victoriei celor de la Ulmu.

FCSB 2 București- Concordia Chiajna 6-0

Cu mulți jucători de la prima echipă în efectiv FCSB 2 s-a impus fără emoții administrând un set celor de la Concordia. Gabriel Simion, Alexandru Buziuc, Laurențiu Ardelean (2), Alexandru Stan, Antonio Dănilă au semnat golurile victoriei clare a bucureștenilor.

CS Balotești-Rapid 2 București 0-4
Diferență clară între cele două echipe reflectată, fidel, și de tabela de marcaj. Alexandru Despa (6), Nichifor Georgescu (9), Andrei Ioniță (74), Vlad Ghineț (76)

Voluntari 2-Dinamo 2 București 3-3
Spectacol total asigurat de cele două formații pe terenul sintetic de la Voluntari cu goluri de generic tv reușite de Valentin Borcea, pentru Dinamo, respective Sousa Anderson și Adrian Dorobanțu în contul gazdelor.

Metalul Buzău- CS Tunari 0-1
Victorie importantă pentru CS Tunari realizată de prin golul lui Vali Ghenovici. CS Tunari a urcat pe podium după cele trei puncte câștigate la Buzău.

Niciun comentariu

adauga un comentariu