Liga a III-a Etapa a XI-a. Succese la scor pentru Afumaţi şi Popeşti Leordeni

sâm, 13 martie 2021

Echipele ilfovene au început convingător minireturul la nivelul eşalonului secund

Gloria Albești- CS Afumați 0-4

Liderul detașat al competiției nu a lăsat nicio şansă gazdelor de la Gloria Albeşti într-o partidă fără istoric. Florin Geană, Răzvan Avram, Claudiu Dragu şi Octavian Nedelcu au pus ordine pe tabele de marcaj conturând şi mai clar poziţia de lider a liderului seriei.

SC Popești Leordeni-Viitorul 2 Constanța 3-0

Diferenţă clară pentru ilfoveni la capătul unei dispute care se anunţa a fi mult mai echilibrată. Popeştiul a mers bine pe mâna atacanţilor în condiţiile în care Onţel, în două rânduri, şi Pătraşcu au semnat golurile învingătorilor.

Concordia 2 Chiajna-CS Balotești 6-1

Meci fără istoric la Chiajna între garnitura gazdelor şi CS Baoteşti care a încropit pe ultima sută de metri o echipă pentru a continua întrecerea. Teodor Butoiu, Răzvan Mocanu, Mihai Marin, Nicușor Fota, Cristian Flisc şi Eugen Nica au marcat pentru gazde, în timp ce golul de onoare al Baloteştiului a fost marcat de Robert Serețeanu.

CS Tunari- FC Voluntari 2 0-0

Remiză albă între cele două echipe la fel ca în partida din turul campionatului. Ambele formaţii au trecut pe lângă victorie dar au trebuit, la final, să se mulţumească doar cu remiza.

Niciun comentariu

adauga un comentariu