Liga a III-a Etapa a VII-a. Derbi în fiecare serie

vin, 08 octombrie 2021

Cel de al treilea eșalon este în actualitate la finalul acestei săptămâni în condițiile în care primele două ligi au făcut loc programului echipelor naționale

Seria a III-a

Sâmbătă ora 15.00

Agricola Borcea-SC Popești Leordeni
Duel pe podium la Borcea unde revelația locală va încerca să câștige pentru a reveni pe poziția secundă. Pragmatică, în general, în acest sezon, trupa ilfoveană are argumente pentru a se întoarce acasă cu un rezultat favorabil.
Pronostic: x2

CSM Oltenița-FC Voluntari 2

Revenirea pe banca tehnică a echipei din Voluntari a lui Dinu Todoran se petrece într-o partidă care pare accesibilă. Tinerii jucători ilfoveni au mare nevoie de puncte într-un joc al echipelor aflate în situații delicate în clasament.
Pronostic: x2

*Meciul CS Afumați-Farul 2 Constanța a fost amânat pentru data de 19 octombrie
Seria a IV-a

Vineri ora 15.00

FC Argeș 2-Academica 2 Clinceni
Duelul sateliților găsește cele două formații în posturi total diferite. Formația piteșteană este ultima în clasament, în timp ce ilfovenii respiră undeva la mijlocul ierarhiei.
Pronostic: 1x

CS Tunari-Progresul Spartac Sâmbătă ora 15.00

Echipa antrenată de Ștefan Odoroabă și Alin Ilin este pregătită să preia șefia clasamentului în cazul unei victorii. Derbiul dintre primele două clasate, despărțite la ora jocului de un singur punct, se va disputa la Voluntari, pe arena Gheorghe Dincă
Pronostic: 1

Niciun comentariu

adauga un comentariu