Liga a III-a Etapa a VI-a. Lupte grele pentru podium

vin, 16 octombrie 2020

Echipele din Liga a III-a au intrat bine în cea de a doua parte a turului de campionat. Lupta pentru podium atrage toate privirile în cele zece serii ale întrecerii

Recolta Gheorghe Doja-CS Afumați Sâmbătă ora 15.00
Liderul contra lanternei roșii, o dispută între gruparea ilfoveană care are maximum de puncte la ora jocului și o trupă gazdă care nu are niciun punct acumulat în cele 5 apariții de până acum.
Pronostic: 2

SC Popești Leordeni-Gloria Albești Sâmbătă ora 15.00

Echipa ilfoveană caută să lege două victorii consecutive pentru a avansa convingător în ierarhia la zi din C3 având toate argumentele din acest punct de vedere.
Pronostic: 1

FC Voluntari 2-CS Balotești Sâmbătă ora 15.00
Formația antrenată de Dinu Todoran revine în campionat după o etapă de pauză. Voluntariul caută al treilea succes consecutiv în disputa cu o grupare adversă care nu se regăsește în acest sezon.
Pronostic: 1

Progresul Spartac-CS Tunari Sâmbătă ora 15.00
Misiune dificilă pentru CS Tunari în confruntarea cu o echipă obișnuită, an de an, să se bată în lupta pentru promovarea în eșalonul secund.
Pronostic: 1

CSA Steaua-Concordia 2 Chiajna
Steliștii revin în campionat după ce au ratat etapa trecută jocul cu FC Voluntari 2. Amfitrionii sunt favoriții clari ai disputei care are loc pe terenul V din Complexul Ghencea.
Pronostic: 1

Comments are closed.