Liga a III-a Etapa a 8-a. Tunariul a stricat socotelile Stelei

Dum, 01 noiembrie 2020

Cel de al treilea eșalon a programat partidele care au contat pentru etapa a 8-a.

Recolta Gheorghe Doja-CS Afumați 2-7
Demonstrație de forță pentru liderul competiției care s-a impus fără emoții la un scor neverosimil, 7-2! Ștefan Stîngă (2), Adrian Popa, Claudiu Dragu, Robert Buduroi, Octavian Nedelcu și Bebeto Lupuleț au marcat pentru ilfoveni, în timp ce gazdele au contat pe Ionuț Alexa.

SC Popeşti Leordeni – Axiopolis Sport Cernavodă 2-2
Doar remiză pentru ilfoveni într-un meci decis în ultimele zece minute. Axiopolis a deschis scorul, prin Tudorică, dar Vincene Toma a întors soarta partidei cu o dublă realizată în 2 minute. În prelungiri Cosmin Ionică a semnat golul unei remize spectaculoase.

Concordia 2 Chiajna-Rapid 2 1-2
Duelul sateliților a revenit echipei giuleștene. Deși au deschis scorul, prin Atomei, cei de la Chiajna au cedat teren și au pierdut, până la urmă, după ce Finica și Nichifor Georgescu au marcat pentru Rapid.

FC Voluntari 2-FCSB 2 1-4
Cu o garnitură care a cuprins mulți jucători de la prima echipă, FCSB s-a impus clar, 4-1. Meciul a fost marcat de golul antologic marcat de portarul Udrea cu un șut de zile mari care l-a surprins pe omologul Mihai Cotolan.

Progresul Spartac-CS Balotești 7-0

Galop de sănătate pentru Progresul în fața unei echipe adverse incapabile să facă față furiei ofensive a bucureștenilor. Alexandru Bodea (3), Andrei Grigore (2), Răzvan Milea și Dănilă Parfeon au semnat golurile unei victorii facile.

CSA Steaua-CS Tunari 0-0
Puncte mari pierdute de trupa lui Daniel Oprița în fața unei garnituri adverse care a făcut un joc defensiv perfect.

Comments are closed.