Liga a III-a Etapa 1. Doar Popeștiul a găsit victoria

Dum, 29 august 2021

Cel de al treilea eșalon competițional a programat partidele care au contat pentru prima etapă a întrecerii. Formațiile ilfovene implicate nu au avut debutul așteptat.

Seria a III-a

FC Voluntari 2-Înainte Modelu 1-2
Echipa oaspete, mult mai experimentată, s-a impus la limită, 2-1. Liviu Gheorghe și Daniel Gheorghe au marcat pentru călărășeni, în timp ce Badea a punctat cu cea mai frumoasă reușită a partidei în contul formației antrenate de Emil Ursu

SC Popești Leordeni-Gloria Albești 1-0

Start bun de campionat luat de echipa din Popești Leordeni care s-a impus la limită, 1-0. Marian Vlada s-a dovedit a fi decisiv în economia rezultatului final al jocului cu reușita singulară din acest meci.

Agricola Borcea-CS Afumați 0-0
Debut fără goluri pentru echipa antrenată de Vasile Neagu văzută de mai toți specialiștii drept marea favorită a acestei serii. Replică bună oferită de trupa din Borcea pentru care egalul a fost unul notabil.

Seria a IV-a

Rapid 2-CS Tunari 2-0
Obosiți după succesul important cu Metaloglobus, în Cupa României, cei de la CS Tunari nu au putut repeta evoluția și în jocul cu giuleștenii. Experimentatul atacant Alexandru Ioniță a semnat ambele goluri ale trupei antrenate de Vali Negru.

Real Bradu-Academica 2 Clinceni 2-1
Garnitura secundă a Academicii a trebuit să accepte verdictul acestei dispute chiar dacă Obedeanu a animat finalul de joc cu golul marcat pe final de partidă.

Comments are closed.