Liga 4, Ilfov. ”Școlarii” de la ARD Snagov, a patra victorie!

sâm, 23 octombrie 2021

Am tot vorbit până acum despre liceenii de la ARD Snagov, despre începutul lor mai greoi, dar și despre descătușarea care a urmat – după trei înfrângeri consecutive, liceenii de la ARD au avut o perioadă de patru victorii și un singur egal, care i-a propulsat până pe locul 5 al clasamentului Ligii a 4-a, Seria 1. Am dorit să-I văd la lucru, drept pentru care am ajuns pe Stadionul din Ghermănești, unde Snagovul urma să întâlnească vizitatoarea ACS Corbeancă.

După un început mai anost, în care adversarele s-au tatonat mai mult la jumătatea terenului, a urmat o perioadă cu multe reușite, în care spectatorii au aplaudat cu frenezie, mai ales că cele mai multe goluri le-au văzut în poarta vizitatorilor. Da, gazdele au punctat de patru ori, în primul mitan, dar și oaspeții au marcat odată, ratând alte două-trei ocazii pe contraatac. De altfel, a fost arma preferată a celor din Corbeanca, care au contribuit din plin la spectacolul de pe Stadionul din Ghermănești.


– A fost 1 – 0 ARD, gol Bunea cu un șut din careu
– S-a făcut repede 2 – 0, un carambola în careu, mingea a ajuns la Socol care înscrie
– Gazdele nu se opresc aici, se face 3 – 0, datorită șutului frumos plasat de Ștefan, un fotbalist cu ochelari
– Bunea marchează din nou, 4 – 0, cu o boltă peste portarul oaspete
– Și când arbitrul se pregătea să fluiere, Sebastian Frusina șutează din afara careului și înscrie un gol de generic, 1 – 4, și onoarea vizitatorilor era salvată

În repriza a doua, oaspeții încep mai hotărâți și putem vorbi de o dominare clară a lor. Școlarii lui Ardeleanu încearcă să lovească doar pe contre, considerând că sunt bine acoperiți de cele patru goluri din prima parte. Dar oaspeții punctează din nou, prin Daniel Mande, meritat aș spune, după perioada lor de superioritate, din debutul reprizei a doua. Și, așa cum spuneam, s-a jucat mai mult pe contre, rând pe rând cele două combatante ratând de puțin goluri ca și făcute. Până la urmă, ultima achiziție a gazdelor, spaniolul Juan Carlos Martinez, a scăpat singur către poarta adverse și a înscris elegant, pe lângă portar – un gol al izbăvirii, aș putea spune, pentru că ambele rivale au suferit mult până la acest gol: gazdele se temeau de o eventuală egalare, și oaspeții sperau și se și vedeau aproape de o remiză.
Iată rezultatele înregistrate până acum:

Liga 4, Etapa 8

Seria 1
– Viitorul Dragomirești Vale – ACS Periș 3 – 0
– ARD Snagov – ACS Corbeanca 5 – 2
– Speranța Săbăreni – ACS de Sănătate Voința Buftea 4 – 2
– AS Voința 2018 Crevedia – CS Ciorogârla 4 – 0
Seria 2
– Juniors Berceni – CSO Bragadiru 2 – 1
– CS Glina – CSL Ștefăneștii de Jos 2 – 2

4 de comentarii pentru "Liga 4, Ilfov. ”Școlarii” de la ARD Snagov, a patra victorie!"
 1. Anonim spune:

  Măgurele Bănești 8-0 !!! Singurul rezultat care nu e afisat pe Ajf Ilfov din etapa 8 …

 2. Anonim spune:

  Cum rămâne cu meciul dintre Măgurele și Bănești? 8-0 la pauză pentru Măgurele, echipa oaspete nu a mai iesit de la cabine pentru repriză 2. Se încearcă iar o porcărie de remușcare a meciului … E clar ca lumina zilei ca rămâne rezultatul din teren 8-0 !!! Mugur sunt trei puncte de care aveai mare nevoie. Felicitări!

  • Anonim spune:

   Esti prost??!!
   Oaspetii nu au putut alinia 13 jucatori din cauza problemelor covid. Scrie asta in foai de joc de la inceputul meciului si urmeaza a se solutiona l comisie.
   Au fost 7-8 oameni in teren tocmai pentru ca arbitrul nu are competenta necesara sa ia aceste decizii si de aceea s-a dat drumul la joc asa urmand ca a doua repriza 1-2 jucatori accidentati si astfel nu au mai fost cu cine juca…
   In alta ordine de ideii…chiar crezi ca bateau magurele avand ei toata echipa completa??? 😂😂😂

 3. Simplu spune:

  Daca se rejoaca meciul de la 8 0 tot va bate Branesti.

adauga un comentariu