Liga 4, Ilfov. Liceenii de la ARD Snagov, victorie surprinzătoare cu Speranța Săbăreni!

mar, 28 septembrie 2021

Școala de Fotbal ARD Snagov a furnizat surpriza rundei a 4-a, reușind o victorie în fața oaspeților de la Speranța Săbăreni. Spunem surprinzătoare, pentru că snagovenii, după trei etape, nu aveau niciun punct și se afla pe penultimul loc al ierarhiei Ligii a 4-a de Ilfov. Avem și o cronică de meci, trimisă de la fața locului, dar înainte de a comenta faze și cifre de pe tabelă, trebuie să spunem că această echipă are în spate o poveste, una frumoasă, care merită spusă, spre știința iubitorilor de fotbal din Ilfov.

Clubul s-a născut acum 9 ani și a adunat în vestiar copii de 6 – 7 ani, pe care Snagovul i-a făcut mari, până au intrat în echipa de seniori. Din 2012 și până acum au rezistat în timp Alexe, Ardelean, Manea, Ștefan Claudiu, Turcu, Raul Ilie, Robert Ion, Ciprian Chiru și lista poate continua. Da, ARD este cea mai tânără grupare din Liga 4 ilfoveană, cu o medie de vârstă de 16,7 ani! Linia de fundași, de exemplu, are o medie de 16,4 ani, iar în ultimul meci, împotriva celor de la Săbăreni, ARD-ul a mai stabilit un record – a băgat în teren doi adolescenți de 15 ani – un fundaș stânga, Alexandru Turcu, și un mijlocaș, Mario Ioniță!

Antrenorul Răzvan Ardeleanu, care este și managerul clubului, era chiar entuziasmat de ultimul meci, lăudându-și elevii pentru devotamentul lor: ”Aș putea să spun că sorții nu ne-au ajutat deloc, pentru că am întâlnit, în primele patru etape din campionat, cele mai valoroase echipe din serie – cu Viitorul Dragomirești Vale am pierdut în minutul 88, scor 1 – 2, iar cu Crevedia și Domnești a fost diferență mare de talie și de valoare, în favoarea adversarelor.

Dar avem și circumstanțe, pentru că echipa de seniori este alcătuită din foarte mulți elevi de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, din București, clasele IX, X și XI cu profil de fotbal. Sunt copiii noștri din Snagov, care vin în Pipera să învețe – pot să spun că mai bine de 50% din fotbaliștii noștri sunt snagoveni cu acte-n regulă, asta spune ceva. Și cred că managementul nostru în această direcție, de a avea cât mai mulți copii din comună, a făcut tot mereu o impresie bună, iar localnicii ne-au privit cu mare încredere. Avem 10 ani de existență, iar asta spune multe, mai ales că ARD Snagov are acum patru grupe de junior înscrise în diferite campionate, plus echipa mare de seniori, din Liga 4. De altfel, respectul și aprecierile vin chiar și din partea edilului comunei, primarul Mihai Anghel, care, alături de Consiliul Local al primăriei, sunt alături de noi și ne sprijină activitatea de la juniori, ”, ne spunea managerul Ardeleanu.

După aceste dezvăluiri, ne putem aștepta și la alte surprise din partea liceenilor de la ARD, spre deliciul celor care sunt fani ai grupării snagovene. În etapa următoare, liceenii au meci în deplasare, la Voința Buftea, echipă care se află pe locul 2 și care n-a cunoscut înfrângerea, după patru runde. Se anunță un meci extrem de greu, dar adolescenții de la ARD au destul entuziasm, specific vârstei, cu care pot să treacă peste orice obstacol!

Iată caseta ultimului meci:
ARD Snagov – Speranța Săbăreni 1 – 0 (1-0)
A marcat Stan, în minutul 20.
Echipa: Dinu – Ilie, Chiru (48 Socol), Ardeleanu, Turcu – Manea, Ioniță, Ștefan (70 Olariu), Stan cpt (55 Grădinaru), Alex. Grădinaru – Bunea (48 Jipa).
Rezerve neutilizate: Anghel, Ion, Topor, Popescu, Bogdan
Antrenori: Răzvan Ardeleanu și Vlad Toader

4 de comentarii pentru "Liga 4, Ilfov. Liceenii de la ARD Snagov, victorie surprinzătoare cu Speranța Săbăreni!"
 1. Rock&Roll spune:

  De liceeni de la Cornetu ce se mai aude?au uitat joaca?nu mai au basici?

 2. Anonim spune:

  Pantelimon Glina 4-4

 3. Anonim spune:

  Meciul a început la ora 17.30 și sa încheiat la ora 19. 20 !!! Ultimele 20 minute sau jucat in bezna, nu vedeai mingea mai departe de 2 metri !!!

 4. anonim spune:

  Meciul a început în mod fraudulos iar arbitru Axinte și observatorul Mugur Porumbacu au încălcat protocolul medical privind testarea Covid și se va lăsa cu dosare penale. DSP Ilfov a deschis ancheta privind protocolul medical în cazul formației de la Glina iar cei vinovati vor plăti pentru ca au favorizat combaterea bolilor.

adauga un comentariu