Legenda tenisului mondial, Steffi Graf, spune:”Am dansat pe masă”!

vin, 25 iunie 2021

Zilele trecute, una din cele mai bună jucătoare de tenis din toate timpurile, nemțoaica Steffi Graf, a sărbătorit împlinirea vârstei de 52 de ani. Cu acest prilej, soția lui Andre Agassi, și el o legendă a tenisului masculin, a povestit o întâmplare, cunoscută doar într-un cerc restrâns de prieteni.

”Totul s-a întâmplat după victoria mea de la Roland Garros, din 1999. Nu credeam că mai pot juca tenis, după ce am suferit o operație destul de gravă la genunchi. Victoria mea din finală, împotriva Martinei Hingis, un talent de 18 ani la acea vreme, a fost neașteptată și plină de bucurie – am dansat pe masă, nu știu cum, pentru că n-o mai făcusem niciodată”, a dezvăluit nemțoaica.

Să spunem că Steffi Graf a fost un monument al seriozității pe teren, o jucătoare care lupta până l ultima picătură de energie – are 22 de Grand Slam-uri câștigate, din totalul de 902 turnee adjudecate. În cariera sa de 17 ani, încă mai deține recordul din clasamentul WTA, cu 377 de săptămâni la rând pe prima poziție. Povestea de dragoste dintre ea și Agassi a-nceput în 1999 (oficializată doi ani mai târziu), după ce francezul s-a despărțit de Broke Shields, iar Graf a pus capăt unei lungi relații cu pilotul german Michael Bartles.

Niciun comentariu

adauga un comentariu