Legenda coreeană a tenisului de masa, Ryu, băgată în carantină!

Dum, 18 iulie 2021

Fostul campion olimpic Ryu Seung-Min, acum președinte al Asociației Sud-Coreene de Tenis de Masă, a fost găsit pozitiv la COVID-19, la sosirea pe Aeroportul Internațional Narita, din Tokyo. Ryu, care l-a învins pe chinezul Wang Hao, pentru titlul olimpic de la Atena, din 2004, a confirmat știrea pe rețelele de socializare, aseară târziu, dar și-a șters postarea în această dimineață.

”Este cu o mare dezamăgire că trebuie să vă informez că nu voi putea participa la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 în present. În ciuda faptului că am fost complet vaccinat cu două doze și am obținut rezultatul de 2 ori negativ la testul COVID-19 și am făcut și alte teste la plecarea din Coreea de Sud, totuși am fost pozitiv pentru COVID-19 la sosirea pe aeroportul Narita după-amiază „, a recunoscut fostul campion olimpic, acum în vârstă de 38 de ani.

El a fost dus imediat la unitatea oficială de izolare și așteaptă eliberarea oficială. ”Sunt complet asymptomatic, cee ace are legătură, probabil, cu faptul că sunt vaccinat”, a mai spus R$yu pe Facebook. Ryu trebuia să participle la sesiunea Comitetului Olimpic Internațional, din 20-21 iulie, fiind membru al Comisiei de Educație Olimpică.

Niciun comentariu

adauga un comentariu