Leca și Serediuc, convocați de Săndoi pentru amicalul cu Moldova

vin, 01 februarie 2013

Fundașul central Mihai Leca și mijlocașul de bandă Tiberiu Serediuc vor face parte din lotul echipei naționale Under 21 care va susține o partidă amicală cu selecționata similară a Moldovei. Meciul se va disputa miercuri, 6 februarie, de la ora 18, la Tiraspol.


De remarcat că în lotul convocat de Emil Săndoi se află şi Mihai Bălaşa, fiul lui Cristi Bălaşa, antrenorul Concordiei Chiajna II. Tânărul fundaş legitimat la Viitorul Constanţa, face parte dintr-un grup de şase jucători proveniţi de la gruparea constănţeană, aceştia alcătuind grosul lotului convocat de Emil Săndoi.
Interesant de remarcat că în afară de Viitorul Constanţa, doar CSMS Iaşi are mai mult de doi jucători convocaţi la lot.

De remarcat că în lotul convocat de Emil Săndoi se află şi Mihai Bălaşa, fiul lui Cristi Bălaşa, antrenorul Concordiei Chiajna II. Tânărul fundaş legitimat la Viitorul Constanţa, face parte dintr-un grup de şase jucători proveniţi de la gruparea constănţeană, aceştia alcătuind grosul lotului convocat de Emil Săndoi.  Interesant de remarcat că în afară de Viitorul Constanţa, doar CSMS Iaşi are mai mult de doi jucători convocaţi la lot.


Comments are closed.